“Δεν θα πάω στο Survivor θα πάνε άλλοι. Έχω κάνει ραντεβού, είχα μία πολύ δελεαστική πρόταση, αποκάλυψε

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» για το εάν θα πάει στο Survivor, το μαγαζί που τραγουδάει αλλά και για τα τηλεοπτικά.

«Έχω δεχθεί προτάσεις για φέτος αλλά δεν προλάβαινα. Υπήρχε το όνομά μου στην εκπομπή του Open, και σε άλλα, αλλά δεν προλάβαινα. Δεν θα πάω στο Survivor θα πάνε άλλοι. Έχω κάνει ραντεβού, είχα μία πολύ δελεαστική πρόταση. Δεν νομίζω ότι θα έπαιρναν στο survivor παίκτες που είχαν πάει στο All Star. Δεν ήταν και αυτό που περίμεναν. Γιατί να ξαναγίνει, γιατί δεν πήγε καλά. Η μαμά μου στήριζε τον Βασάλο όταν ήταν στο Survivor τον ψήφιζε. Έχω πάρει τηλέφωνο τον Βασάλο κι δεν το σήκωσε ποτέ. Αν δεν είχε κάνει αυτό το ειρωνικό χιούμορ, μου ήταν συμπαθής. Τώρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Θα τον στήριζα τον Βασάλο, σεβόμουν αυτά που είχε κάνει για μένα, δεν ξέρω τι τον έπιασε και είπε: “αν δεν έρθει ο Τριαντάφυλλος πώς θα κάνουμε 60%”», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Πιστεύω πως θα πάει στο Survivor, ο Αλέξης Παππάς, ο James. Θα το παρακολουθήσω και θα το στηρίξω φέτος. Δεν έγινε κάτι με Κατσούλη-Μαριαλένα, άλλα δεν μπορώ να τους πάρω τηλέφωνο εγώ. Ας με πάρουν εκείνοι. Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση. Γιατί δεν πάει στο Open ο Λιάγκας να μας δείξει ποιος είναι;», συμπλήρωσε.

Η αποκάλυψη για το παρασκήνιο της συνάντησης Πιερίδη – Κάκκαβα
«Ήμασταν στο Open και μιλήσαμε. Δεν ήρθαν στο μαγαζί που τραγουδάω τα παιδιά. Ήμασταν εγώ με την Κάκκαβα και μιλούσαμε. Ήταν της στιγμής που δε μιλήσανε», τόνισε ο Τριαντάφυλλος.

Οι εξηγήσεις του Βασάλου για το ότι δεν σήκωσε το τηλέφωνο στον Τριαντάφυλλο – «Έχει λυθεί το θέμα»
«Η αλήθεια είναι για να είμαι ειλικρινής, μου έχει στείλει μήνυμα ο Τριαντάφυλλος, θα το ανοίξω τώρα. Δεν είναι κατινιά, ούτε κομπλεξικό. Δεν το έχω σηκώσει γιατί δεν τα έχω καλά με τα τηλέφωνα. Κανένα πρόβλημα, έχει λυθεί το ζήτημα. Δεν απάντησα ούτε στο μήνυμα του…» απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook