Αντέχετε 2 ώρες κωμωδίας;

Αντέχετε 2 ώρες κωμωδίας;

Το νέο stand-up comedy special του Αλέξανδρου Τσουβέλα ήρθε! Αντέχετε 2 ώρες κωμωδίας;

Η παράσταση με τίτλο “Παρενέργειες”, μετά απο πολυάριθμα sold out σε Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό, είναι τώρα διαθέσιμη αποκλειστικά στο www.tsouvelas.gr.

Η βιντεοσκόπηση έγινε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του 2022 σε διάφορες τοποθεσίες, τα κείμενα και φυσικά η παρουσίαση είναι του Αλέξανδρου Τσουβέλα, ενώ την σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί ο Μάκης Παπαγεωργίου.

Μπείτε λοιπόν στο www.tsouvelas.gr και απολαύστε την…

BHMA 1
Πραγματοποιήστε την πληρωμή (8€ (συν Φ.Π.Α. 24% – 1,92€)) μέσω Viva (το σύστημα της Viva δέχεται όλες τις κάρτες, ακόμα και αν δεν έχετε κάνει εγγραφή στη Viva)

BHMA 2
Μολις πραγματοποιηθει η πληρωμή, θα λάβετε αυτόματα έναν σύνδεσμο παρακολούθησης του Video. Σε περίπτωση που δεν λάβετε το email, κοιτάξτε στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας (spam).

ΒΗΜΑ 3
Ακολουθήστε τον σύνδεσμο προβολής και απολαύστε ολόκληρη την παρασταση του Αλέξανδρου Τσουβέλα.

Ο σύνδεσμος έχει διάρκεια 5 ώρες απο την στιγμή της ενεργοποίησης, είναι προσωπικός, δεν μεταβιβάζεται, και έχει ισχύ μόνο από την συσκευή στην οποία τον ενεργοποιήσετε (smart phone, smart tv, υπολογιστή, tablet κλπ). Η προβολή γίνεται μεσω online streaming (διαδικτυακή προβολή) και όχι με download (“κατέβασμα”).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook