Η Ζιζέλ Μπούχτεν , το διάσημο τοπ μόντελ και ο σύζυγος της Τομ Μπράντι , έχουν σήμερα επέτειο γάμου και ανταλλάσσουν ευχές και μηνύματα αγάπης στα social media.

«Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερη γυναίκα από σένα » λέει ο βασιλιάς του Super Bowl για τη σύζυγο του.

Όπως γράφει η dailymail, ο Τομ Μπράντι μοιράστηκε μια εικόνα με το πρώην  μοντέλο της Vogue και τα παιδιά τους  δημοσιεύοντας μια γεμάτη νότα. «Χρόνια πολλά !! Δεν θα μπορούσα να φανταστώ μια καλύτερη γυναίκα και σύντροφο από σένα @ gisele όταν είπα «το κάνω» πριν από 12 χρόνια », έγραψε.

«Καλή επέτειος αγάπη μου! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι ήδη 12 χρόνια! ” Είχα πολύ διασκέδαση, ευτυχία και χαρά βλέποντας την οικογένειά μας να μεγαλώνει! Είσαι το πιο γλυκό, πιο στοργικό και αποφασιστικό άτομο που ξέρω », μοιράστηκε ο αθλητής

Η Gisele έγραψε επίσης ένα γλυκό μήνυμα: «Χρόνια πολλά αγάπη μου! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι ήδη 12 χρόνια! Έχουμε πάει τόσο πολύ και έχουμε μεγαλώσει τόσο πολύ μαζί. Δεν υπάρχει τίποτα που να λατρεύω περισσότερο από εσάς και την οικογένειά μας και δεν υπάρχει κανένας που μοιράζομαι τη ζωή μου, παρά μόνον  μαζί σας! Είμαι ❤️.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook