Οι ευχές της οικογένειας του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, για τα Χριστούγεννα είναι γραμμένες στα ελληνικά και στα αγγλικά

Όπως πολλές βασιλικές και πριγκιπικές οικογένειες, φτιάχνουν τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες τους με οικογενειακά πορτρέτα έτσι έκανε η Μαρί Σαντάλ με την οικογένειά της.

Για φέτος η οικογένεια του Παύλου Γλυξμπουργκ επέλεξε ένα χαλαρό καλοκαιρινό στιγμιότυπο με φόντο τη θάλασσα. Η Μαρί Σαντάλ στο κέντρο, αγκαλιάζει τον σύζυγο της Παύλο, που έχει στη δική του αγκαλιά την Ολυμπία. Φυσικά, από τη λήψη δεν λείπουν τα υπόλοιπα παιδιά, οι πρίγκιπες Κωνσταντίνος, Αχιλλέας, Οδυσσέας και Αριστείδης.

Την κάρτα συνοδεύει ένα σύντομο κείμενο που αναφέρει: «Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά», στα ελληνικά και στα αγγλικά ενώ ακολουθούν τα ονόματα των Παύλου, Μαρί Σαντάλ, Ολυμπίας, Κωνσταντίνου, Αχιλλέα, Οδυσσέα και Αριστείδη.

Όλα είναι τυπωμένα με κόκκινα και κεφαλαία γράμματα, ενώ οι υπογραφές του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ εμφανίζονται ακριβώς από κάτω με μαύρα χειρόγραφα γράμματα.


Το ζευγάρι κάνει όλο και πιο συχνές εμφανίσεις με πιο πρόσφατη την παρουσία του στην φαντασμαγορική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Christmas Spectacular στο Royal Albert Halll, όπως μετέδωσε το MEGA .

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε και αρκετοί έμειναν στην εμφάνιση της Μαρί Σαντάλ η οποία επέλεξε αν φορέσει ένα σκούρο κόκκινο κοστούμι Gabriella Hearst. Το σακάκι κοστίζει 1.729 ευρώ και το παντελόνι 1.090 ευρώ. Το συνδύασε με μεταξωτή μπλούζα Saint Laurent αξίας 1.190 ευρώ.

Όμως αυτό που προκάλεσε τα βλέμματα ήταν η τσάντα Mini Kelly Pochette του οίκου Hermès. Το συλλεκτικό μοντέλο υπάρχει σε λίστα αναμονής. Η τιμή του κυμαίνεται από 24.000 έως 30,000 ευρώ περίπου.

Θύμα απάτης η Μαρί Σαντάλ
Την ίδια στιγμή η Μαρί Σαντάλ, όπως έκανε γνωστό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης.

«Κάποιος παρίστανε ότι είμαι εγώ και ζητούσε χρήματα. Λυπάμαι αν έχετε απαντήσει. Δεν είμαι εγώ και ποτέ δεν θα ζητούσα λεφτά», είπε.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ανέφερε πως κάποιος παρίστανε ότι είναι εκείνη και έστελνε μηνύματα στους χρήστες της εφαρμογής ζητώντας τους χρήματα.

Θέλοντας να προστατεύσει τους followers της δημοσίευσε το ψεύτικο προφίλ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook