Πώς ήταν τα Χριστούγεννα του Λάκη Γαβαλά στη φυλακή – Τι θα κέρναγε τους παρουσιαστές αν τους είχε καλεσμένους (video)
Με ένα μαύρο φόρεμα αντί για κόκκινο θαζ προτιμούσε στη σκηνή τη Δέσποινα Βανδή.
Τον Λάκη Γαβαλά συνάντησε η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!».
Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για την τηλεόραση, τα Χριστούγεννα που πέρασε στη φυλακή και αποκάλυψε τον λόγο που αλλάζει συνέχεια τη διαθήκη του.
«Και να ήθελα να είμαι στο Your Face Sounds Familiar, που το επιθυμούσα πολύ, έμαθα ότι δεν πρόκειται να γίνει για το πρώτο εξάμηνο του 2024. Στον Γιώργο Λιάγκα θα σέρβιρα ένα υπέροχο κοψίδι, το οποίο θα έτρωγε με τα χέρια, επειδή όμως έχει ωτορινολαρυγγολογικό πρόβλημα, θα φτερνιζόταν συνέχεια. Η Κατερίνα Καινούργιου αν ερχόταν στο χριστουγεννιάτικο δείπνο μου θα έτρωγε μόνο το γλυκό γιατί θα είχε έρθει από άλλα τέσσερα καλέσματα. Θα της έδινα έναν υπέροχο κουραμπιέ. Τη Φαίη Σκορδά θα την κερνούσα τραχανά, που θα είχε φέρει η ίδια από το καταπληκτικό χωριό της. Η Ζήνα Κουτσελίνη θα είχε έρθει από το απόγευμα και θα μαγειρεύαμε μαζί, απλά δε θα την αφήσω να βάλει πολύ αλάτι».
Σχετικά με το ντύσιμο της Δέσποινας Βανδή, αναφέρει:
«Δε συμφωνώ με το στυλ της Δέσποινας Βανδή στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Δεν κρίνουμε τις ηλικίες, κρίνουμε το στυλ. Το κόκκινο δεν είναι μόδα για σκηνή. Εμφανίζει τη σιλουέτα της διακεκομμένη. Η Βανδή είναι μια θεά, που δεν έχει ανακαλύψει ότι θα ήταν προστατευμένη με ένα υπέροχο μαύρο ρούχο, το οποίο θα άφηνε κενό το ένα μπράτσο της ή τη μία γάμπα της».
Τα Χριστούγεννα στη φυλακή
«Τις ημέρες των Χριστουγέννων στις φυλακές, δεν μπορούσα παρά να πειθαρχήσω και να τραγουδήσω την ‘Άγια Νύχτα’ μαζί με άλλους πέντε κρατούμενους. Το μόνο που με πείραξε ήταν ότι ήμουν ο μόνος παράφωνος. Επειδή μας βλέπουν τώρα στις φυλακές, να πω ότι θα τους κάνει καλό να είναι πειθαρχημένοι, να σωφρονιστούν και να έχουν μια καλύτερη χρονιά από αυτές που πέρασαν».
Για την σχέση με τις αδερφές του
«Μου λείπουν και κάθε φορά που είναι γιορτές πιστεύω ότι θα με πάρουν και θα μου πουν ότι αναθεώρησαν για όσα συνέβησαν. Δεν το έχουν κάνει ακόμη. Έχω παράπονο, όχι μόνο για αυτές τις ημέρες, αλλά και γιατί μεγαλώνουν τα παιδιά τους που τα έχω αναθρέψει και θα μπορούσαμε να ήμασταν φίλοι».
Για τη διαθήκη του
«Αλλάζω κάθε τόσο τη διαθήκη μου γιατί θέλω να αφήσω τα προσωπικά μου αντικείμενα σε φίλους μου».
Ολες οι Ειδήσεις
- Με κάταγμα κνήμης ο Ελ Κααμπί, χειρουργείται σήμερα – Η συγνώμη του Σιαμπάνη
- Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις: 40 και 37 ετών και πατέρες ανήλικων παιδιών, οι πιλότοι που έχασαν τη ζωή τους στη συντριβή του Phantom στην Τανάγρα
- ΑΕΚ – Άρης 5-0: Νίκησε τους «κίτρινους» η Ένωση, με σούπερ Μάγερ και Βάργκα
- Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Μείωση τεκμηρίων για επαγγελματίες, 400 ευρώ ενίσχυση στους συνταξιούχους,500 ευρώ στους δημοσίους υπαλλήλους, «κουμπαράς» για τα παιδιά – Όλα τα μέτρα των 2,2 δισ. ευρώ
- Όλα στραβά για τον Ολυμπιακό στον Βόλο, έχασε Ελ Κααμπί και βαθμούς
- ΔΕΘ – Μητσοτάκης: Αυξήσεις σε μισθούς, στα 1000 ευρώ ο κατώτατος, φοροελαφρύνσεις, ενίσχυση συνταξιούχων και αγροτών – 30 μέτρα στο πακέτο των ανακοινώσεων
- Πως μοιράζονται τα χρήματα στους 331 δήμους της Ελλάδας – Αναλυτικός πίνακας για την κατανομή 28 εκατ. ευρώ
- Η ΕΡΤ της ψηφιακής εποχής στην 90ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Στο επίκεντρο το ψηφιακό ραδιόφωνο DAB+, το ERTFLIX, το ΕΡΤnews και το ERT COSMOS
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook