“Τον θυμάμαι συνέχεια να χαμογελάει»

Απέραντη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή παραμονή Χριστουγέννων σε ηλικία 70 ετών.

Συνάδελφοί του, που μοιράστηκαν μαζί του τις μουσικές πίστες, μιλούν για έναν άνθρωπο επαγγελματία, δοτικό και χαμογελαστό.

«Μου ήταν πάρα πολύ αγαπητός, συλλυπητήρια στην οικογένεια. Συνεργαστήκαμε το ’95 – ’96 στον Απόλλωνα, μαζί με τον Λευτέρη τον Πανταζή, και ήταν τότε και η δεύτερη εμφάνιση στην Αθήνα της Νατάσας στο ξεκίνημά της.

Ήταν μια πάρα πολύ ωραία συνεργασία. Αυτό που θυμάμαι ήταν έναν καλοσυνάτο άνθρωπο, πολύ ευγενικό, σεβόταν πάρα πολύ τους ανθρώπους ανεξαρτήτως της θέσης τους. Τον θυμάμαι συνέχεια να χαμογελάει», λέει η Λίτσα Γιαγκούση μιλώντας στο MEGA.

«Θυμάμαι κάναμε ένα ντουέτο και με υποδεχόταν κάθε βράδυ στην σκηνή με χειροφίλημα και με χαμόγελο και μετά με αγκάλιαζε. Ήταν πολύ γλυκός άνθρωπος γενναιόδωρος, δοτικός, ένας τραγουδιστής που αν έλειπε από τη μουσική βιομηχανία, θα έλειπε. Και αυτό δεν μπορείς να το πεις για πολλούς. Θα είναι πάντα κοντά μας γιατί πάντα θα τον τραγουδάμε», κατέληξε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook