Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μιλά για πρώτη φορά για την αποχώρηση της συνεργάτιδάς της και τις αλλαγές στην εκπομπή της.

Την Μπέττυ Μαγγίρα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια μιλά για πρώτη φορά για την αποχώρηση της συνεργάτιδάς της και τις αλλαγές στην εκπομπή της στον AΝΤ1 .

Η Τζο Κουτσοκώστα αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή «I love Σουκου» με την Μπέττυ Μαγγίρα και υπέβαλε την παραίτησή της. Όπως δήλωσε η ίδια τη δυσκόλεψε αρκετά το κομμάτι του gossip και ένιωσε ότι δεν μπορεί να συμβάλει στο συγκεκριμένο concept της εκπομπής.

«Βλέπω πάντα τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής μου και νιώθω ότι πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Η αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα ήταν ξαφνική, δεν την περιμέναμε. Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει, ήξερε πού ήρθε, δε θα πω περαιτέρω πράγματα για την Τζο. Σέβομαι το γεγονός ότι δεν ένιωσε άνετα και δεν έβγαλε τον αληθινό της εαυτό, μπορεί να μετάνιωσε».

Όπως λέει η ίδια:
«Δε μου αρέσει να τοποθετείται κάποιος εκ των υστέρων για πράγματα τα οποία δεν είχε πει σε εμάς. Με τη νέα χρονιά θα δείτε κάποιες αλλαγές στην εκπομπή μίας και έφυγε η Τζο Κουτσοκώστα, θα δείτε νέα πρόσωπα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook