Tα ονόματα των παικτών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ότι θα συμμετέχουν στο νέο Survivor.

Στις 7 Ιανουαρίου έχει οριστεί η πρεμιέρα του Survivor που επιστρέφει μέσα από τον ΣΚΑΪ για 7η χρονιά με τον Γιώργο Λιανό να είναι στην παρουσίαση και η φημολογία για τους παίκτες που θα συμμετέχουν «δίνει και παίρνει».
Στον Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψουν στην πρώτη φάση 24 παίκτες, από αυτούς, οι 12 θα είναι Διάσημοι.Σε αυτό το Survivor θα υπάρξουν και πολλές ριζικές αλλαγές, όπως έχει αποκαλυφθεί.

Στον Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψουν στην πρώτη φάση 24 παίκτες, από αυτούς, οι 12 θα είναι Διάσημοι.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφόρησαν πριν λίγες ώρες στα social media θα δούμε στον Άγιο Δομίνικο τόσο ολοκαίνουργια πρόσωπα όσο και παίκτες από τους προηγούμενους κύκλους, ενώ φαίνεται πως έχει κλείσει η λίστα με τους 11 από τους 12 συνολικά διάσημους του ριάλιτι.

Ανάμεσα στα ονόματα διαβάζουμε τους: Τζέιμς Καφετζής, Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Όλγα Πηλιάκη, Σάββας Γκέντσογλου, Αλέξης Παππάς, Χρήστος Βολικάκης, Παύλος Παπαδόπουλος (Power of Love), Νίκος Γκάνος, Μαρία Αντωνά, Κρίστη Καθάργια.

Τα συγκεκριμένα ονόματα αποτελούν spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και στηρίζονται στα όσα κατά καιρούς έχουν ακουστεί και γραφτεί αλλά τα ονόματα μένει να επιβεβαιωθούν ή όχι και από τις επίσημες ανακοινώσεις που θα κάνει το ΣΚΑΙ για το παιχνίδι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook