«Αποφάσισα φέτος ο νέος χρόνος να με βρει στη φύση που τόσο αγαπώ και στην εποχή που αγαπώ, το καλοκαίρι!», έγραψε στην ανάρτηση της

Πρωτοχρονιά στη Ζανζιβάρη επέλεξε να κάνει φέτος η Ζέτα Μακρυπούλια που λατρεύει τα ταξίδια.
Την αποκάλυψη έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες αρχικά από την Παραμονή Πρωτοχρονιάς και στη συνέχεια από τις εξορμήσεις της στην Ζανζιβάρη.

Σε μια από τις αναρτήσεις της, η Ζέτα Μακρυπούλια εξήγησε και τον λόγο που θέλησε να κάνει διακοπές σε ένα τέτοιο μέρος φέτος γράφοντας:

«Αποφάσισα φέτος ο νέος χρόνος να με βρει στη φύση που τόσο αγαπώ και στην εποχή που αγαπώ, το καλοκαίρι! Αυτό θα σας ευχηθώ για το 2024. Να κάνετε αυτό που επιθυμεί η ψυχή σας και μόνο! Να φροντίζετε και να αγαπάτε τον εαυτό σας, όπως ακριβώς το κάνετε, με κάθε κόστος, για τα αγαπημένα πρόσωπα!

Καλή Χρονια!» έγραψε χαρακτηριστικά η ηλιοκαμμένη – όπως πρόσεξαν οι followers της – Ζέτα Μακρυπούλια φορώντας το μαγιό της, ένα λευκό cropped top και μια μπλε φούστα με λαχούρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

Όσον αφορά το μέρος που επέλεξε για τη διαμονή της η Ζέτα Μακρυπούλια, πρόκειται για το ESSQUE ZALU ZANZIBAR, έναν επίσης μικρό «παράδεισο» στο ήδη μαγικό τοπίο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook