To τελευταίο αντίο στον Νίκο Ρόκκο, λένε συντετριμμένοι ο αδελφός του Στέλιος Ρόκκος, συγγενείς και φίλοι.

Ο Νίκος Ρόκκος που λάτρευε τη θάλασσα έχασε τη ζωή του σε ηλικία 50 ετών, κάνοντας υποβρύχιο ψάρεμα το περασμένο Σάββατο 30/12. Η κηδεία του τελείται στο χωριό του, την Καλλιόπη στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στη Λήμνο.

Η κάμερα από την εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, μετέδωσε τα πρώτα πλάνα από την εκκλησία στην οποία θα λάβει χώρα η εξόδιος ακολουθία. Η Κατερίνα Καινούργιου όμως ζήτησε από τη δημοσιογράφο που βρίσκεται στο νησί να είναι διακριτική και να μην πλησιάσει κάποιον από την οικογένεια.

Πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή, αναφέρουν πως ο Νίκος Ρόκκος θα ταφεί δίπλα στον αδερφό του, Κώστα, που πέθανε ξαφνικά τον Ιούνιο του 2021, από ανακοπή. Και τα δύο αδέρφια του γνωστού τραγουδιστή δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στη γενέτειρά τους, εκεί όπου μεγάλωσαν, δούλεψαν και άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Η οικογένειά του προχωρούσε αγκαλιασμένη, όσο το φέρετρό του μεταφερόταν στο εσωτερικό του ναού. Ο Στέλιος Ρόκκος στα πλάνα που κυκλοφόρησαν, φαίνεται συντετριμμένος δίπλα στη σύζυγό του, Λελέ Γκόφα.

Ο Νίκος Ρόκκος, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο το νησί και πρόσφατα είχε εκλεγεί πρόεδρος της τοπικής κοινότητας στο χωριό του, την  Καλλιόπη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook