Το νέο hot ζευγάρι της πόλης αν και οι ίδιοι κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη στο «Πρωινό ΣουΣού» στο OPEN , ο Φώτης Ιωαννίδης και η Ελένη Βουλγαράκη είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Μάλιστα οι δυό τους πέρασαν τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο και παρότι θέλησαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση το ταξίδι τους αυτό, ήταν που τους …πρόδωσε.

Ο γκολτζής του Παναθηναϊκού και η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είναι φούλ ερωτευμένοι και η σχέση τους μετρά τέσσερις μήνες όπως αποκαλύφθηκε από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

Ο στενός κύκλος τους και αρκετοί μέσα στην ομάδα του Παναθηναϊκού ήξεραν για την σχέση και έβλεπαν πως έχει γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας, ο οποίος φυσικά δεν κοιτάει χρόνια.

Το ζευγάρι αποφεύγει τις πολλές κοινές εμφανίσεις και είναι χαρακτηριστικό ότι η Ελένη Βουλγαράκη δεν έχει πάει στο γήπεδο της Λεωφόρου για να δει τον αγαπημένο της και δεν τον έχει συνοδεύσει σε καμία επίσημη εκδήλωση της ομάδας.

Όπως λένε οι φήμες το  “προξενιό” έκανε ο “Μισθοφόρος” που είναι κοινός τους φίλος. Βγήκαν, γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι.

Ο 23χρονος Φώτης Ιωαννίδης είναι γιος του βετεράνου ποδοσφαιριστή, Βασίλη Ιωαννίδη και αγωνίζεται ως επιθετικός για τον Παναθηναϊκό. Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Λεβαδειακού στις 25 Οκτωβρίου 2017 στο Κύπελλο Ελλάδας και στις 27 Νοεμβρίου 2017 στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ο Ιωαννίδης είναι φέτος βασικός και αναντικατάστατος στον Παναθηναϊκό έχοντας πετύχει 14 γκολ σε 26 αγώνες.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έχοντας τραβήξει τα βλέμματα ευρωπαϊκών ομάδων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook