Χαμογελαστή και ευδιάθετη η Ελένη Βουλγαράκη κράτησε αινιγματική στάση στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Η Ελένη Βουλγαράκη δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε το γεγονός πως είναι σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη.

Την Ελένη Βουλγαράκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σού», μία ημέρα μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή, Φώτη Ιωαννίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκο Γεωργιάδη ο 23χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναΐκόυ για χάρη της αγαπημένης του μετακόμισε από την Γλυφάδα στα βόρεια προάστια.

H Ελένη Βουλγαράκη, όπως φάνηκε και στο βίντεο που ακολουθεί δεν θέλησε να απαντήσει σε όσα ακούστηκαν για τα προσωπικά της.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν έχω να πω κάτι. Καλή χρονιά. Χρόνια πολλά σε όλους», αρκέστηκε να πει στην πρώτη αντίδραση, μετά την προσέγγιση από τους ρεπόρτερ έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό που εργάζεται.

«Ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει. Δεν κρύβεται όμως ο έρωτας», σχολίασε η πρωινή παρέα του Open, παρακολουθώντας το βίντεο με την Ελένη Βουλγαράκη.

Πάντως σήμερα μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έρχεται να επιβεβαιώσει το νέο ειδύλλιο, απαθανατίζοντας το ερωτευμένο ζευγάρι σε μια νυχτερινή του έξοδο. Το ζευγάρι εθεάθη να διασκεδάζει μαζί σε νυχτερινό κέντρο.

Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες πάντως η σχέση τους  κρατά 4 μήνες τώρα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook