"Η αγάπη μας θα υπάρχει πάντα", είπε

Η τραγουδίστρια Ηλιάδη αποκάλυψε τον λόγο χωρισμού της από τον Σάββα Γκέντσογλου.

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα, με αφορμή τα νέα της τραγούδια αλλά και τη συμμετοχή του Σάββα Γκέντσογλου στο Survivor 2024.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως η ίδια σκέφτηκε τον πρώην σύντροφό της για το ριάλιτι επιβίωσης, γνωρίζοντας τις δυνατότητές του.

Εγώ του πρότεινα το Survivor. Είχαμε συζητήσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν και το Survivor είναι ένα πρότζεκτ που μας άρεσε πάρα πολύ», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

«Πιστεύω θα φτάσει μέχρι τέλους. Δεν το λέω με έπαρση ή γιατί είναι άνθρωπος δικός μου, ξέρω τις δυνατότητές του», πρόσθεσε για τον Σάββα Γκέντρογλου.

«Η αγάπη μας θα υπάρχει πάντα»
Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε τον λόγο που χώρισαν με τον γνωστό ποδοσφαιριστή: «Στην αρχή δεν ήταν εύκολο γιατί εγώ και ο Σάββας δεν χωρίσαμε γιατί τελείωσε η αγάπη ανάμεσά μας, πάντα υπήρχε το πρόβλημα της απόστασης μεταξύ μας, λόγω της δουλειάς του ήταν στο εξωτερικό ή σε κάποια άλλη πόλη της Ελλάδας», είπε η τραγουδίστρια.

Και κατέληξε: «Η αγάπη μας υπάρχει και θα υπάρχει πάντα και αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο. Έχουμε βρει μια δική μας χρυσή τομή», εξομολογήθηκε η Αγγελική Ηλιάδη για τον Σάββα Γκέντσογλου.

Για την συνεργασία της με τον Βασίλη Καρρά και το ντουέτο τους «Μη ζητήσεις συγγνώμη» δήλωσε:
«Ήμουν μικρούλα όταν γνώρισα τον Βασίλη Καρρά, ήμουν 18 χρονών. Μου συμπεριφερόταν πάντα σαν να ήταν πατέρας μου, με προστάτευε και με συμβούλευε. Απλόχερος, μεγαλόψυχος, όπως ήταν με όλους. Του λέω «θέλω να κάνουμε ένα ντουέτο» και μου λέει «εννοείται». Ένα υπέροχο τραγούδι, που θα μου μείνει. Είναι μεγάλος θησαυρός».

Όσο για την γιαγιά της, την θρυλική τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ, δήλωσε πως έχουν επικοινωνία, ωστόσο δεν την αναγνωρίζει, γεγονός το οποίο της προκαλεί λύπη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook