Η 23χρονη Aira Adomaityte είναι η νέα παίκτρια που μπαίνει στο Survivor 2024.

Η νέα παίκτρια που μπαίνει στο «Survivor» και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα των Μαχητών, ονομάζεται Aira Adomaityte και το μεσημέρι της Πέμπτης 18ης Ιανουαρίου, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time».

«Ανταγωνιστική, πολύ ευδιάθετη και… ήσυχη» έτσι χαρακτήρισε τον εαυτό της, μιλώντας για πρώτη φορά στην κάμερα του ΣΚΑΪ και τον Χρήστο Λυσσέα.

H Aira Adomaityte γεννήθηκε στη Λιθουανία και έχει περάσει δύο φορές από τις οντισιόν του GNTM, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μπει στο σπίτι του διαγωνισμού.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

Η καινούρια παίκτρια δήλωσε αρχικά: «Δήλωσα συμμετοχή στο Survivor γιατί πραγματικά θέλω να τη ζήσω την εμπειρία αυτή, από μικρή ενθουσιαζόμουν με τα αγωνίσματα. Θα με χαρακτήριζα ανταγωνιστική, ευδιάθετη και… ελπίζω ήσυχη. Αγαπημένος μου νικητής είναι ο Ντάνος. Με αυτόν που θα έρθω πιο κοντά από την ομάδα μου θεωρώ πως είναι η Δώρα Νικολή, θα τα πήγαινα πολύ καλά».


«Αφήνω πίσω τη σχέση μου, τον Γιόβαν που τον αγαπώ πάρα πολύ, τον σκύλο μου που είναι το παιδί μου και τον μικρότερο αδελφό μου μαζί με τους φίλους μου», είπε η Aira Adomaityte.

«Πάω να το απολαύσω, είμαι και μικρή, οπότε είπα πως αν δεν το κάνω τώρα ίσως μην το έκανα μετά», δήλωσε η 23χρονη που μπαίνει στο Survivor 2024.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook