Τα δύο γαλλικά μπουλντόγκ της Lady Gaga έχουν επιστραφεί με ασφάλεια, δήλωσε την Παρασκευή το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες.

Μια γυναίκα, η οποία δεν κατονομάστηκε, συνάντησε τους εκπροσώπους της Lady Gaga και τους ντετέκτιβ  στο Αστυνομικό Τμήμα με τα ζώα στις 6 μ.μ. περίπου σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Μάικ Λόπες.

“Η γυναίκα βρήκε τα σκυλιά και τα παρέδωσε στους ανθρώπους της Lady Gaga για ανέφερε η δήλωση.

“Η ταυτότητα της γυναίκας και η τοποθεσία που βρέθηκαν τα σκυλιά θα παραμείνουν εμπιστευτικά για λόγους ασφαλείας.

Η Lady Gaga είχε προσφέρει μια ανταμοιβή 500.000 $ για την ασφαλή επιστροφή των σκύλων της, που ονομάζονται  Koji και Gustav.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν η γυναίκα που παρέδωσε τους δύο σκύλους στην αστυνομία θα εισπράξει την αμοιβή του μισού εκατομμυρίων δολαρίων.

Νωρίτερα την Παρασκευή, η Lady Gaga με ανάρτηση της στο Instagram, έγραψε ότι «η καρδιά της είναι άρρωστη και προσεύχομαι η οικογένειά μου να ξαναγυρίσει με μια πράξη καλοσύνης».

Και πρόσθεσε: “Εάν τα αγοράσατε ή τα βρήκατε η ανταμοιβή είναι η ίδια.” Εξήρε επίσης άνθρωπο που είχε αναλάβει να βγάζει βόλτα τα σκυλιά και ο οποίος τραυματίστηκε κατά την επίθεση. «Έβαλες σε κίνδυνο  τη ζωή σου για να πολεμήσετε για την οικογένειά μας”, είπε. “Είσαι για πάντα ήρωας.”

Δύο άνδρες που είναι ύποπτοι για την κλοπή υπό την απειλή όπλου των δύο γαλλικών μπουλντόγκ από τον 30χρονο Ράιαν Φίσερ που τα βγάζει βόλτα εξακολουθούν να διαφεύγουν, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook