“Θέλω να πιστεύω πως εγώ έχω το λιγότερο κόστος ευθύνης σε αυτό που λένε ‘’χαμένη τιμή της τηλεόρασης», ανέφερε η Βίκυ Μιχαλονάκου.

Συνέντευξη στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα!, παραχώρησε η Βίκυ Μιχαλονάκου και αναφέρθηκε στο Ερωτοδικείο, μέσα από το οποίο έγινε γνωστή αλλά και στον Γιώργο Νταλάρα.

Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ένα τεράστιο καλλιτεχνικό μέγεθος. Έχουν μάθει κάποιοι αστέρες της καλλιτεχνίας να έχουν δοκιμασμένους θεράποντες. Εμένα υπήρξε και διώκτης μου όταν ήμουν στην εφημερίδα Έθνος και μου έστειλε τηλεγράφημα και με απειλούσε ότι αν δημοσιευτεί δεν θα υπάρξει συνέντευξη. Εκδιώχθηκα από το Έθνος. Αυτός είναι ο τραγουδιστής του λαού και της εργατιάς.

Το Ερωτοδικείο ήταν μία εκπομπή παραισθησιογόνα, πριν από την εποχή της. Ενδιαφέρθηκαν τα ξένα κανάλια γιατί από την αρχαία μήτρα της σοφίας μπορεί να έχουμε νέες ιδέες. Το Ερωτοδικείο μπορεί να μην ήταν Τέχνη αλλά δεν ήταν βλαχομπαρόκ. Πολλοί τόλμησαν να αναπαράγουν την ιδέα του Ερωτοδικείου με πλήρη αποτυχία γιατί ήταν απομίμηση».

Η Βίκυ Μιχαλονάκου δήλωσε πως αυτήν την περίοδο βιώνει την γοητεία της απουσίας.

«Διατηρώ μία σιωπή διότι σε μία κοινωνία διχασμένη μόνο οι κραυγές και οι φωνές των λύκων που ακούγονται. Ο εσωτερικός μου κόσμος έχει ξεμείνει από φως. Αυτή τη στιγμή έχω επιδοθεί στη συγγραφή στη συγγραφή της αυτοβιογραφίας μου. Καθόλου δεν μου λείπει η τηλεόραση. Αυτόν τον καιρό κάνω έναν απολογισμό, όχι μόνο για την προσωπική μου ζωή αλλά και για την επαγγελματική μου διαδρομή. Θέλω να πιστεύω πως εγώ έχω το λιγότερο κόστος ευθύνης σε αυτό που λένε ‘’χαμένη τιμή της τηλεόρασης’’».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν αρκεί το τηλεοπτικό φως για να φωτίσει τα τηλεοπτικά σκοτάδια, γι’ αυτό και απέχω».

Η Βίκυ Μιχαλονάκου είπε πως στις μέρες μας δεν έχουμε ενημέρωση.

«Σε θέματα κοινωνικού κράτους, Κράτους Δικαίου και ελευθεροτυπίας η Ελλάδα είναι στην τελευταία θέση. Δεν ασχολείται κανένας με τη τραγωδία των Τεμπών. Κωφεύουν σε ένα τέτοιο μεγάλο σκάνδαλο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook