Κατερίνα Καινούργιου: Φήμες επανασύνδεσης με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά την επίσκεψη στο εστιατόριο του

Έχουν φουντώσει οι φήμες για πιθανή επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού
Αφορμή για τις φήμες έδωσε η επίσκεψη της Κατερίνας Καινούργιου στο εστιατόριο του Φίλιππου Τσαγκρίδη στο Κουκάκι απ όπου ανέβασε και φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η ανάρτηση της παρουσιάστριας σχολιάστηκε τη Δευτέρας 12/2 στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού. Ο καλός της φίλος και δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης μάλιστα αποκάλυψε πως η Κατερίνα Καινούργιου πήγε στο εστιατόριο μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ενώ αυτή ήταν η δεύτερη φορά που το επισκεπτόταν μέσα στην εβδομάδα.
Ο δημοσιογράφος μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης ανάμεσα στην παρουσιάστρια και στον επιχειρηματία, χωρίς να επιβεβαιώνεται κάτι επίσημα. «Θεωρώ ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο, ίσως είναι το πεπρωμένο τους, εγώ θέλω να είναι μαζί. Οι εμφανίσεις τους έχουν πυκνώσει» είπε χαρακτηριστικά.
Ολες οι Ειδήσεις
- Βίντεο των Χούθι από την επίθεση στο Eternity C – Αγνοούνται 15 ναυτικοί, ανάμεσα τους κι ένας Έλληνας
- Χρήστος Κούγιας: «Οι γονείς μου ήταν εξαιρετικοί αλλά και κακοί! Ήταν άσχημα τα πράγματα για μένα, είχα φτάσει 160 κιλά» (βίντεο)
- Ανθή Σαλαγκούδη: Στην Αστυπάλαια με τον Κοσμά Κουμιανό – Φωτογραφίες
- Βασιλική Τρουφάκου: Οι διακοπές στη Τζόρτζια μαζί με τον γιο της – Φωτογραφίες
- Πύρινη κόλαση στον Ωρωπό: Μάχη να μην περάσει η φωτιά σε Συκάμινο και οικισμό Ωρωπού – Βίντεο
- Σάσα Μπάστα: Πάντρεψε την κολλητή της φίλη – Φωτογραφίες
- Γιώργος Τσαλίκης: Η έκπληξη στη σύζυγό του Δώρα Δημητροπούλου για τα γενέθλιά της – Βίντεο
- «Το τραγούδι της Φιλιώς»: Το νέο single του Σταύρου Κρητικού από το The Voice
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook