Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Αγγελόπουλος καθώς κρατά στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του με την Δήμητρα Βαμβακούση.

Η Δήμητρα Βαμβακούση την περασμένη Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ενώ χθες, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι του.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το βράδυ της Δευτέρας δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του.

Όσο για το ποιοί θα είναι οι νονοί της μικρής η εκπομπή του OPEN  είχε τις λεπτομέρειες

Οι διαδικτυακοί τους φίλοι έστειλαν τις ευχές τους για τη νεογέννητη κόρη του! Ανάμεσά τους και αρκετοί celebrities και πρόσωπα των media. Η Κατερίνα Καινούργιου, η Βίκου Κουλιανού, η Βάσια Παναγοπούλου και ο Μάρκος Σεφερλής, ήταν μερικοί μόνο απ’ όσους έστειλαν τις θερμές τους ευχές για τη νεογέννητη κόρη του ζευγαριού.


«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας τόσο πολύ. Χρειάζομαι χρόνο να γνωρίσω το μικρό μου πλασματάκι για αυτό θα σας απαντήσω σταδιακά. Σε ευχαριστώ Γιώργο μου, ξέρεις εσύ! Δεν άφησες να ας λείψει τίποτα άλλωστε. Είσαι ο γιος, άντρας, εγγονός, ανιψιός, φίλος, συνοδοιπόρος που θα ήθελε κάθε γυναίκα. Με έκανε μητέρα», έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση λίγες ώρες αργότερα στο instagram.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook