Ερωτική εξομολόγηση από τη Δήμητρα Βαμβακούση για τον άντρα της ζωής της.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος που περνούν την ημέρα των ερωτευμένων με τη νεογέννητη κόρη τους.
Το ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν από λίγους μήνες με θρησκευτικό γάμο, ολοκλήρωσαν την οικογένειά τους με τον ερχομό του παιδιού τους.
Και οι δύο μιλούν με τα πιο γλυκά λόγια ο ένας για τον άλλον αφού ε’ιναι ερωτευμένοι και συμπληρώνει ο ένας τον άλλο.

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα, η πρώην παίκτρια του Survivor δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας τον έρωτά της για τον σύζυγό της.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Με αφορμή τη σημερινή μέρα… Είχα πείσει τον εαυτό μου ότι το νεαρό της ηλικίας και ο ενθουσιασμός ήταν ο συνδυασμός που έκανε το μυαλό να μεταφράζει τις πεταλούδες στο στομάχι ως έρωτα. Ότι δηλαδή ήταν ένα παιχνίδι του νου. Για κάποια χρόνια είχα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο έρωτας δεν υπάρχει. Μέχρι που είδα αυτά τα γαλαζοπράσινα μάτια και τι άλλο να σας πω;».

Συνέχισε, γράφοντας: «Είναι σχεδόν ευλογία να μπορείς να ερωτευτείς στις μέρες μας. Πόσο μάλλον να είναι αμοιβαίο. Στην πραγματικότητα δεν γιορτάζει πολύς κόσμος σήμερα, και δεν εννοώ τις καρδούλες, τα μπαλόνια και τα τριαντάφυλλα. Και ναι ξέρω, ξέρω ο έρωτας περνάει λένε… Μα πως να σβήσω αυτή τη θάλασσα από το μυαλό μου που όσες φορές τον αντικρίζω το ρεύμα που διαπερνάει, θα με καθιστά για πάντα ανεπαρκή;».

Δείτε το story:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook