Την εφιαλτική εμπειρία που έζησε σε ηλικία 10 ετών όταν τρείς άνδρες προσπάθησαν να τον κακοποιήσουν περιέγραψε ο ηθοποιός Μάνος Βακούσης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ο ηθοποιός περιγράφει:

«Όταν ήμουν 8,5 με 9 χρονών, όταν ήρθα από τη Σαντορίνη στην Αθήνα δούλευα σε ένα ξυλουργείο. Τον πρώτο χρόνο τίμια όλα, δούλευα με έναν ξάδερφό του. Μία μέρα, στα 10 μου, ο ξάδερφος του αφεντικού μου λέει «Πάμε μία βόλτα». «Πάμε» του λέω χαρούμενος εγώ και πάμε σε κάτι δάση μακριά στο Μπραχάμι, εμφανίζονται άλλοι δύο φίλοι του και με βουτάνε να με κακοποιήσουν…», αποκάλυψε ο Μάνος Βακούσης.

«Με το που καταλαβαίνω γιατί είδα πράγματα που κάνανε, βλέπω ότι ο δρόμος είναι 200 μέτρα μακριά και λέω «Μισό λεπτό να πάω να κ@τ@υρήσω» και ακόμα τρέχω! Τρέχω γρήγορα, βγαίνω στον δρόμο, σταματάω ένα μηχανάκι, ανεβαίνω πάνω και με πάει στο σπίτι μου. Βρίσκω τον αδερφό μου τον Νικόλα που έχει φύγει από τη ζωή του το λέω, πάει τους βρίσκει στο ξυλουργείο, τους σαπίζει στο ξύλο, φέρνει την Αστυνομία, δύο με τρία χρόνια φυλακή φάγανε», περιέγραψε ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός για τον τρόπο που κατάφερε να γλιτώσει.

Ο Μάνος Βακούσης που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έτερος Εγώ» μαζί με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, αναφέρθηκε όμως και σε άλλες τραυματικές εμπειρίες που έζησε κατά τη διαδρομή του στο θέατρο.

«Έζησα την πιο οδυνηρή εμπειρία της ζωής μου με τον Λευτέρη Βογιατζή, με σεβασμό στη μνήμη του. Στις πρόβες ήταν ένας δυνάστης που ήθελε να ακολουθούμε το όραμά του και να παίζουμε όπως ήθελε αυτός. Ο κόσμος μας χειροκροτούσε. Αυτή την προετοιμασία που αισθανόμασταν όλοι κακοποιημένοι και βιασμένοι θα τη διαγράψουμε; Εμείς πίσω ήμασταν με δάκρυα στα μάτια. Είναι δυνατόν να πούμε ότι όταν ένας άνθρωπος έχει υποστεί βιασμό είτε ψυχολογικό είτε σωματικό ότι δεν είμαστε με αυτόν που βιάστηκε;» είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε ατελέστατα πλάσματα, είμαστε πεινασμένα όντα. Ο άνθρωπος είναι το μόνο ον στον κόσμο που ενώ δεν πεινάει τρώει.  Πρέπει να μιλάμε όταν συμβαίνει. Θα σου πω και άλλο ένα περιστατικό με ένα σκηνοθέτη. Το έζησα μπροστά μου την ώρα που βγήκε η κοπέλα. Προσπάθησε κάποιος να τη βουτήξει, να την πιάσει, πολύ γνωστός, εκείνη αντιστάθηκε, του μάγκωσε τα χέρια και του λέει “τώρα με ποιον τρόπο θα μου κάνεις οτιδήποτε; με το όνομά σου ή με τον άνδρα που έχεις μέσα σου;”, και τον πάγωσε. Το κορίτσι βγήκε έξω δαρμένο γιατί πάλεψε με ένα θηρίο”..

«Με τον Λιγνάδη έχω παίξει στο Εθνικό και ήταν μια χαρά. Πώς να βγω να πω είναι ή δεν είναι και ταυτόχρονα να ακούω τις καταγγελίες;» είπε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook