Τη φωτογραφία ανέβασε ο σχεδιαστής που κάθεται σε ένα γραφείο

Ο σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης φόρεσε τα κόκκινα ψυλοτάκουνα πέδιλα παίρνοντας έμπνευση από τη μούσα την ηθοποιό Κόρα Καρβούνη.

Μαζί της άλλωστε παρέα και με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πέρασαν του Αγίου Βαλεντίνου καθώς και οι τρείς τους βρέθηκαν στο event της Dior για το επαναλανσάρισμα του Rouge Dior.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι και πρόσθεσε στο look της κόκκινες λεπτομέρειες, όπως τα τακούνια της, την τσάντα της και φυσικά το κραγιόν!

Η Κόρα Καρβούνη επέλεξε για το event ένα total red look. Τα ψηλοτάκουνά της ήταν αυτά που έδωσαν έμπνευση στον Άγγελο Μπράτη για μία φωτογραφία. Ο σχεδιαστής πόζαρε χαλαρός φορώντας τα και τοποθετώντας τα πόδια του πάνω στο γραφείο που βρισκόταν μπροστά του.

Οι δυο τους διασκέδασαν κατά την προετοιμασία τους για το event βγάζοντας περισσότερες φωτογραφίες.


Η Κόρα Καρβούνη ανέφερε στις κάμερες γελώντας: «Είμαι ερωτευμένη με τον κύριο Μπράτη πολλά χρόνια και δράττομαι αυτής της ευκαιρίας για να γιορτάσουμε τον έρωτά μας ακόμα μια φορά».

Ο Άγγελος Μπράτης και η ηθοποιός γνωρίστηκαν πριν από περίπου 17 χρόνια σε μία φωτογράφιση για την Lifo ως νέα πρόσωπα που θα πετύχαιναν στους τομείς τους πριν από τα 30 τους. Εκείνος πήγε να την δει στο θέατρο, στην παράσταση «Οι σεξουαλικές νευρώσεις των γονιών μας» και έκτοτε αγαπήθηκαν και εκείνη έχει γίνει Bratis’ girl, επιλέγοντας πάντα δημιουργίες του στις εμφανίσεις της και φυσικά στον γάμο της φόρεσε επίσης νυφικό του σχεδιαστή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook