H παρουσιάστρια απάντησε στα «καρφιά» της Μαρίας Φραγκάκη για την «καταραμένη τηλεοπτική ζώνη»

Η Μαρία Φραγκάκη είχε σχολιάσει προηγούμενη δήλωσε της Ιωάννας Μαλέσκου ότι η τηλεοπτική ζώνη στην οποία βρισκόταν η εκπομπής της, είναι «καταραμένη».

«Σιγά μην είναι και στοιχειωμένη η ζώνη. Τι εννοούμε; Υπάρχει καταραμένη ζώνη; Καλό είναι – γενικά μιλάω – να μη χρεώνουμε πράγματα, μη ρίχνουμε ευθύνες και αποδίδουμε ευθύνες σε κατάρες και συμπαντικές δυνάμεις. Καλό είναι να σηκώνουμε κι εμείς καμία ευθύνη» απάντησε η Μαρία Φραγκάκη στην Ιωάννα Μαλέσκου.

«Το να κάνουν οι δημοσιογράφοι επίμονες ερωτήσεις είναι δουλειά τους. Το θέμα είναι ότι απαντάς εκεί που θέλεις και αν θέλεις» σχολίασε τέλος η δημοσιογράφος.

Την απάντησή της έδωσε χτες το βράδυ η Ιωάννα Μαλέσκου,  με δηλώσεις στο στο «Χαμογέλα και Πάλι!»

«Ποιος δεν σήκωσε ευθύνη; Εννοούσε εμένα η Μαρία Φραγκάκη με κάποιο τρόπο; Τι να απαντήσω; Για να το λέει κάτι θα εννοεί. Είπα κάτι με πολύ ωραία διάθεση αλλά είναι και πραγματικότητα, έτσι αποτυπώνεται. Αν εννοούσε εμένα η Μαρία Φραγκάκη, ξέρω να σηκώνω τις ευθύνες μου, να είναι καλά», υπογράμμισε.

Για το αν επιστρέφει τηλεοπτικά: «Δεν έχω κάτι να ανακοινώσω τώρα. Αν γίνει θα γίνει στην ώρα του και να έρθει για καλό», τόνισε η Ιωάννα Μαλέσκου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook