«Είμαι ζωντανή. Είμαι υγιής, ξεπέρασα την αιφνίδια περιπέτεια της υγείας μου»,

H Ζωζώ Σαπουντζάκη θέλησε να στείλει ένα μήνυμα από το νοσοκομείο, με αφορμή τα δημοσιεύματα για την υγεία της, που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα και ήταν υπερβολικά

Η ηθοποιός αντιμετώπισε μια περιπέτεια με την υγεία της, όμως είναι πλέον καλύτερα και αναρρώνει. Ωστόσο, πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για διαθήκες και κληρονόμους, ενώ εκείνη είναι νοσοκομείο.

Μιλώντας στην Espresso, η Ζωζώ Σαπουντζάκη αρχικά δήλωσε: «Δεν ισχύει τίποτα από όσα ακούγονται και γράφονται για κληρονόμους μου. Είναι όλα ψέματα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το έχω πει σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, το λέω και τώρα ότι καλύτεροι από συγγενείς και οικογένειά μου είναι η Σταυρίνα Ευστρατιάδη και ο Χάρης Αργυρός. Οτιδήποτε ακούγεται και γράφεται δεν είναι αληθινό. Οι δημοσιεύσεις που σήμερα επαναλαμβάνονται, αναφέρονται σε δηλώσεις που είχα κάνει δέκα χρόνια πριν. Τον καιρό του Νώε. Από τότε έως σήμερα, άλλαξαν πολλά κι ήρθαν τα πάνω κάτω. Όταν έκανα εκείνες τις δηλώσεις, δεν είχε καεί καν το σπίτι στην Κινέττα. Η ζωή μου ήταν διαφορετική και τίποτα από αυτά που συμβαίνουν, δεν είχαν συμβεί».

Μίλησε επιπλέον, για τις μέρες που βρισκόταν στο νοσοκομείο. «Αυτές τις ημέρες που βρέθηκα στο νοσοκομείο, τα δύο αγαπημένα μου πρόσωπα, η Σταυρίνα και ο Χάρης δεν έλειψαν δευτερόλεπτο από κοντά μου. Ασφαλώς ο αγαπημένος της ζωής και της καρδιάς μου είναι ο Πύρρος μου. Περιμένω με χαρά τη στιγμή που θα επιστρέψω σπίτι μου και στην καθημερινότητά μου», ανέφερε.

Τέλος, τόνισε: «Καταρχάς, δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα. Είμαι ζωντανή. Είμαι υγιής, ξεπέρασα την αιφνίδια περιπέτεια της υγείας μου, ενώ κάποιοι θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους. Ντροπή τους. Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή δυο φορές ζω. Και δεν έχω σκοπό να μιλήσω για κληρονόμους, παρά μόνο για ανθρώπους που τους έχω οικογένειά μου. Την Σταυρίνα και τον Χάρη μου, που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά μου και τον αγαπημένο της ζωής μου, τον Πύρρο μου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook