«Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό», είπε η παρουσιάστρια.

Γονείς για δεύτερη φορά θα γίνουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.
Την εγκυμοσύνη της επιβεβαίωσε χτές το βράδυ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλώντας στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε τόσο στην εγκυμοσύνη της όσο και στο τηλεοπτικό της μέλλον: «Το J2us» δεν ήταν κάτι που μου ταίριαζε δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μέσα σε αυτό το ρόλο. Είχα εκδηλώσει την επιθυμία μου να ξεκινήσω κάτι, αλλά τελικά πήγε πίσω».

Στα σχόλια που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ξέρω αν είμαι ”ζουζούνι” όπως είπε η Ζήνα, την ευχαριστώ πολύ που της λείπω, μπορεί να έρχεται στο σπίτι να με βλέπει. Θεωρώ ότι η ζωή κάνει κύκλους και όταν δεν έχεις βλάψει κάποιον θεωρώ ότι στο τέλος φαίνεται η αλήθεια».

«Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό, ήμουν με τον Βασίλη όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Ξέρουμε το φύλο του μωρού με τον άντρα μου αλλά δεν το λέμε».

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Ανείναι να αποφασίζω από Φλεβάρη, τι θα κάνω του χρόνου γιατί να κάνω μονοετή συμβόλαια; Τώρα θα φανούν οι νικητές και οι ηττημένοι… δεν ξέρω αν θα’ χούμε μετάγραφες, θα έχουμε πάντως αλλαγές. Οι δικοί μου όροι είναι να περνάω καλά. Δεν θέτω ποτέ σαν όρο να κάνω και βραδινή εκπομπή, μακριά από εμένα αυτοί οι ”εκβιασμοί”».

Ενώ σχολίασε και τα πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα: «Η Ελένη Μενεγάκη παίρνει αποφάσεις που είναι ακαριαίες. Στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πάει το ζωντανό πρόγραμμα είναι ”πειραχτήρι”, δεν έχει δείξει ποσό «ζουζούνι» είναι. Αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τολμούσε τώρα να κάνει τηλεόραση θα της πήγαιναν όλα πρίμα».

«Ο Νίκος Μουτσινάς τη δεδομένη στιγμή θα μπορούσε να επιστρέψει με ένα βραδινό πρόγραμμα», επεσήμανε καταλήγοντας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook