“Την είχα βρίσει πάρα πολύ την Σίσσυ Χρηστίδου… μπλοκ μέχρι να σβήσει ήλιος!”

Αποκαλυπτικός ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τον τσακωμό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και για τον … έρωτα του με την Μαρία Μπακοδήμου
Συνέντευξη στον Fipster και στο διαδικτυακό του κανάλι στην εκπομπή «Θάρρος ή αλήθεια» έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και αποκάλυψε ότι υπήρξε ερωτευμένος με την Μαρία Μπακοδήμου.
“Το ‘χανα μαζί της, την γούσταρα και της το έχω πει μέσω χιούμορ” αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.
Αρχικά, μίλησε για τον τσακωμό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου. «Βέβαια, και την είχα βρίσει την Σίσσυ Χρηστίδου πιο παλιά, πάρα πολύ. Είχα πει τη φράση “μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος”. Μιλήσαμε, τα βρήκαμε, της είπα όμως τι είχα μαζί της. Αυτό είχε σχέση με τον ραδιομαραθώνιο μας, τίποτα κακό, μην τρελαίνεστε. Κάτι είχε γίνει, μια παρεξήγηση όπου εγώ είχα καταλάβει κάτι λάθος», εξήγησε.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω μερικά κουμπιά. Το κουμπί μου για τον ραδιομαραθώνιο που κάνουμε για τα παιδιά κάθε χρόνο, όπου είμαστε άυπνοι για 156 ώρες, δηλαδή 6 ημέρες, όποιος μου το θίξει θα του φάω το λαρύγγι. Λοιπόν, η Σίσσυ ένιωσα ότι μου έθιξε τον ραδιομαραθώνιο. Μου εξήγησε η κοπέλα και τελείωσε. Να πω όμως ότι θαυμάζω σε εκείνη την διαχείριση των θεμάτων επικαιρότητας που την κάνει περίτεχνα».
Τέλος, αναφέρθηκε στη Μαρία Μπακοδήμου. «Θαυμάζω! Η Μαρία έχει χιούμορ και την πάω και μια περίοδο, το ‘χανα μαζί της. Την γούσταρα. Της το έχω πει μέσω χιούμορ. Την γούσταρα σεξουαλικά», είπε κλείνοντας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Καραλής: «Όταν ήμουν μικρός, ούτε στα μεγαλύτερά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι θα είμαι 4ος όλων των εποχών» (βίντεο)
- Εμμανουήλ Καραλής: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 6.08μ και τέταρτη επίδοση όλων των εποχών στο επί κοντώ (βίντεο)
- Ελένη Φουρέιρα: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον γιό της και τον Αλμπέρτο Μποτία
- Έρχεται το νέο baby Fiat Panda – Ποια θα είναι η τιμή του
- Παλαιό Φάληρο: «To μωρό δεν ήταν ζωντανό, μπήκα στη θάλασσα, περπάτησα όσο πατούσα και το άφησα», η κυνική παραδοχή της μητέρας για την 3χρονη
- Άντζελα Δημητρίου: Οι φωτογραφίες από το πάρτι της εγγονής της για τα γενέθλια της
- To «Βήμα της Κυριακής»
- Σοφία Καρβέλα: Η αντίδραση της σε κακόβουλο σχόλιο ότι μοιάζει «με πρεζόνι γυφτάκι»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook