Το «καρφάκι» της έριξε η Κατερίνα Καινούργιου στην Μαρία Μπακοδήμου

«Ασχολούμαι εγώ με πόσα παίρνει η Μαρία Μπακοδήμου ή κάποιος άλλος;» αναρωτήθηκε μπροστά στην κάμερα η Κατερίνα Καινούργιου

H κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε στην κοπή της πίτας του ALPHA.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως η ζώνη 10:00 – 13:00 είναι πολύ δύσκολη και αποκάλυψε πως συνεχίζει στον ALPHA και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Εσείς τι έχετε μαζί μου;», είπε η παρουσιάστρια του «Super Katerina» σε ρεπόρτερ της Μπέττυ Μαγγίρα, συμπληρώνοντας στη συνέχεια πως έχει συνεργαστεί μαζί της, ενώ εκτιμά απεριόριστα τον Δημήτρη Μακαλιά.

«Είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσουμε τις αμοιβές άλλων ανθρώπων. Ασχολούμαι εγώ με πόσα παίρνει η Μαρία Μπακοδήμου ή κάποιος άλλος; Δεν με ενοχλεί κάτι, είμαι πρόσωπο που εκτίθεται. Με ενοχλεί όταν με σχολιάζουν εμμονικά και πολλές φορές», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια απάντησε στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την εξωτερική της εμφάνιση:
«Άλλο να πω εγώ κάτι και να αυτοσαρκαστώ κι άλλο δύο άντρες να σχολιάζουν μία γυναίκα για την εξωτερική της εμφάνιση. Το θεωρώ άκομψο».

«Δεν έχω θέμα με τα “πεσίματα”. Όλοι έχουμε κάνει, εγώ σαν ρεπόρτερ έχω κάνει πολλά. Όταν είχα ξεκινήσει στο Τηλεάστυ και έβλεπαν το μικρόφωνο πολλοί σνόμπαραν», δήλωσε.

Θα δούμε σε βραδινή εκπομπή την Σταματίνα Τσιμτσιλή;
Ευτυχισμένη δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την πορεία του Happy Day, με την εκπομπή να συνεχίζει κανονικά και του χρόνου, αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη και πλήρης με αυτό που κάνω, που δεν σκέφτομαι να κάνω κάτι άλλο. Μελλοντικά δεν ξέρω, θεωρώ πως όταν ένας άνθρωπος είναι ευτυχισμένος με αυτό που κάνει δεν ψάχνει για κάτι άλλο».

«Ποτέ μη λες ποτέ!», είπε για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει βραδινή εκπομπή.

«Δεν κατάλαβα ποτέ την κόντρα ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Μαρία Μπακοδήμου. Αν υπάρχει κάτι από το παρελθόν δεν το ξέρω. Θεωρώ ότι η Μαρία δεν ήθελε να πει κάτι κακό»

Επέστρεψε το J2US
Σε… τηλεοπτικό πυρετό βρίσκεται ο Νίκος Κοκλώνης για το J2US, το οποίο επέστρεψε στους δέκτες μας.

«Έχουμε μεγάλο τρακ αλλά και χαρά. Επέστρεψε το J2US!», είπε ο παρουσιαστής του μουσικού show.

Γιατί μπλόκαρε ο Δημήτρης Παπανώτας την Μπεττυ Μαγγίρα;
«Δεν γνωρίζω τον κύριο Μακαλιά», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας. «Εμείς είμαστε τηλεοπτική παρέα, αυτός είναι σε πάνελ».

«Δεν μπορώ να κλείνω τα αυτιά μου γιατί βλέπω να κακοποιείται η τηλεόραση από άτομα που είναι άσχετα. Όταν εκνευρίζομαι πουλάω», είπε.

«Δεν έχω πει για κάποιον συνάδελφο για την πορεία του. Μπλόκαρα την Μπέττυ Μαγγίρα για πλάκα, επειδή την μπλόκαρε ο Ουγγαρέζος και το έκανα για… συμπαράσταση!»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook