Το «κρυφό» ραντεβού, οι εξηγήσεις και τα φιλιά με τη Δανάη Μπάρκα που ακολούθησαν.

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», σχιολιάστηκαν τα τρυφερά ενσταντανέ που είχε η Δανάη Μπάρκα με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης αναφέρθηκε αρχικά στην κοινή έξοδο της παρουσιάστριας του Mega με τον εφοπλιστή στην Άννα Βίσση και στη συνέχεια στο ραντεβού που έγινε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Μετά τη δημοσιότητα, με τη συνάντηση του ζευγαριού στην Άννα Βίσση, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης επικοινωνούσε τακτικά με την Κατερίνα Καινούργιου και της είχε ζητήσει να βρεθούν. Υπήρξε ένα ραντεβού σε ένα γνωστό μαγαζί του Ψυχικού την περασμένη εβδομάδα και υποτίθεται το κλίμα ήταν καλό, ή δεν ήταν κακό. Δεν μιλάμε για ακριβώς επανασύνδεση, αλλά δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις που ήταν κάπως καθησυχαστικές. Και στη συνέχεια ακολούθησε η σκηνή που είδαμε όλοι και έγινε viral στο twitter» είπε ο Νίκος Γεωργιάδης, αναφερόμενος στα φιλιά που αντάλλαξαν η Δανάη Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε μπάρ στον Κεραμεικό.


Και στη συνέχεια ο δημοσιογράφος αποκάλυψε για τη χθεσινοβραδινή συνάντηση που είχε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης με την Κατερίνα Καινούργιου, σε μπάρ στο Κολωνάκι:.
«Δεν ήταν τυχαίο και μόλις ενημέρωσαν την Κατερίνα ότι ήταν στον χώρο, εκείνη αποχώρησε. Είναι λίγο άκομψο, όπως το βλέπω εγώ, γιατί αυτές οι δύο γυναίκες υπήρξαν στην ίδια παρέα. Επαγγελματικά είναι λίγο περίεργο, λίγο αμήχανο γιατί βρίσκονται και απέναντι τηλεοπτικά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook