Τι σχολίασε για τη συζυγική της ζωή

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου σε κοσμική εκδήλωση, όπου υπήρχαν και κάμερες από τηλεοπτικές εκπομπές.

Η πρώην παίκτρια του Survivor απάντησε μετά από σχετική ερώτηση, ότι δεν είναι έγκυος και στη συνέχεια μίλησε για τον σύζυγό της, Νεκτάριο Λεμονίδη.

«Ποιο είναι το φαγητό που δεν μπορεί να αντισταθεί ο σύζυγος;» τη ρώτησε ρεπόρτερ και του απάντησε: «Ο μουσακάς, άστο».

«Είσαι και νοικοκυρά;» τη ρώτησαν. «Καλέ ναι και μ’ αρέσει που είμαι και δούλα και κυρά» απάντησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» όμως συνάντησε και άλλους celebrities σε νυχτερινή έξοδο

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δήλωσε ερωτευμένος με τον γιο του.

«Δεν δηλώνω ερωτευμένος, είμαι ερωτευμένος με τον γιο μου».

Η Ραμόνα Βλαντή είπε δεν είναι από τις γυναίκες που οι άνδρες της μιλούν εύκολα.
«Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα έρθουν να μου μιλήσουν εύκολα οι άνδρες. Η Χατζηπαντελή μου αρέσει ως περσόνα. Αν ήξερε και από μόδα θα ήταν πολύ καλή. Δεν φοράω στολή… φοράω ένα ιαπωνικό κιμονό».

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε για την Έβελυν Καζαντζόγλου.
«Δεν έχει την ατάκα. Μπορεί κάποιος να είναι καλός στον τομέα του αλλά όχι στην τηλεόραση. Το σημαντικό στην τηλεόραση είναι να μιλάμε σωστά ελληνικά. Αξίζει μια θέση στη Ραμόνα στο «My style rocks». Αν μιλήσω εγώ για τα παράπονα που έχω στην τηλεόραση θα πρέπει να κλαίω όλη μέρα. Οι σχέσεις μου με την Ελ. Ελευθερίου έχουν ψυχρανθεί».

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είπε πως έχει αποδεχτεί ότι μεγαλώνει μια πως της αρέσει η εικόνα της.
«Είμαι πάρα πολύ καλά στη προσωπική μου ζωή. Με τον Γιώργο Πολυχρονίου μπορεί να έχουμε χωρίσει, αλλά είμαστε πολύ αγαπημένοι. Θα έλεγα ότι το δυνατό μου σημείο είναι τα δάκτυλα των ποδιών μου αλλά ο κόσμος λέει άλλα…».

Η Τζώρτζια Σιακαβάρα μίλησε για τον σύντροφό της.
«Ο σύντροφός μου, κ. Πλεύρης είναι εδώ μαζί μου και χειροκρότησε την αποψινή μου εμφάνιση. Δεν αρέσουν καθόλου στον σύντροφό μου οι ‘’άφρο’’ περούκες μου. Δεν μπορώ να σας πω τι μας αρέσει να απολαμβάνουμε με τον σύντροφό μου… Δεν θέλει ο Κωνσταντίνος να του μαγειρεύω, θέλει να τρώμε έξω γιατί φοβάται τη διαιτητική μου μαγειρική».

Ο Μάνος Ιωάννου είπε:
«Έχω πολλά νεύρα, μπορεί μόνο με την παρουσία σου να εκνευριστώ. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς γιατί να μην έχει προτάσεις;».

Ενώ ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε:
«Ποτέ δεν κάνω απροειδοποίητες επισκέψεις στην κόρη μου, Ελεωνόρα. Αγαπώ πολύ την κόρη μου, αν δεν μιλήσουμε στο τηλέφωνο, θα της στείλω μήνυμα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook