Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Τα χαρμόσυνα νέα της δεύτερης εγκυμοσύνης επιβεβαίωσε η ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όταν ρωτήθηκε την περασμένη εβδομάδα από δημοσιογράφους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει ήδη ένα αγοράκι , τον Βλάση και σύντομα θα κρατήσει στην αγκαλιά της και το δεύτερο παιδάκι που είναι κι αυτό αγόρι.

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου, η παρουσιάστρια μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε δύο φαγητά, ξεχωριστά για τον γιό της και τον σύζυγο της.

Για τον γιό της ο οποίος είναι ενός έτους και πλέον μπορεί να τρώει τα πάντα, επέλεξε να ετοιμάσει κριθαράκι με κρέας, ενώ για τον καλό της έφτιαξε κοτόπουλο με πατάτες και λαχανικά στο φούρνο, κυρίως κολοκυθάκια. Φωτογράφισε τα γεύματα και τα παρουσίασε στους ακόλουθούς της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να δώσει ιδέες …

Οι δηλώσεις για την δεύτερη εγκυμοσύνη
«Είμαι πάρα πολύ καλά χαρούμενη. Η μαμά μου είναι εδώ να με βοηθήσει με το παιδί. Ξυπνάει ακόμα το βράδυ. Έχουμε κόψει το βραδινό τάισμα αλλά ο Βασίλης κοιμάται βαθιά», είχε αναφέρει πριν από μέρες σε δηλώσεις της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου,

Ενώ, στην συνέχεια ανακοίνωσε και επίσημα την εγκυμοσύνη της,λέγοντας : «Δεν λέω ψέματα ποτέ στον κόσμο. Αρχίζει να φαίνεται. Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Ξέρουμε το φύλο, θα το κρατήσουμε για εμάς. Δεν θα πω πόσο μηνών είμαι. Είχα περισσότερες δυσκολίες, επιπλοκές, συμπτώματα, όπως θες πες το αλλά κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook