“‘Eβγαινα στον δρόμο μικρός και όποιον έβλεπα μπροστά μου τον σταματούσα και του έλεγα "θέλεις να γίνουμε φίλοι;"», θυμάται ο ηθοποιός.

Για το μεγάλο τραύμα που στιγμάτισε την παιδική του ηλικία του μίλησε ο Φάνης Μουρατίδης στην εκπομπή «Δύο στις 10». Όπως είπε στην συνέντευξη του επηρέαστηκε από τον θάνατο της αδερφής του που πέθανε χτυπημένη από μηνιγγίτιδα.

«Πέθανε περίπου 2 ετών, ήμουν λίγο μεγαλύτερος και έμεινα μόνος μου τελείως και αυτό το αίσθημα της μοναξιάς με βοήθησε να ορίσω λίγο στο κεφάλι μου ότι έτσι είναι ο θάνατος. Για τον παιδικό μου κόσμο αυτό έχει έναν πολλαπλασιαστή τρελό. Έτσι έκανα φίλους. Στη Δ’ δημοτικού έβγαινα στον δρόμο και όποιον έβλεπα μπροστά μου τον σταματούσα και του έλεγα “θέλεις να γίνουμε φίλοι;”» είπε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, θυμήθηκε τα σχολικά του χρόνια με τη βία από τους δασκάλους της εποχής.
«Μεγάλωσα σε ένα σχολείο που ο δάσκαλος χτύπαγε, υπήρχε είχε βέργα. Το ότι θυμάμαι να έχω φάει μια σφαλιάρα στο Δημοτικό τέτοια που έχασα τη θέση μου, δεν θυμόμουν πού κάθομαι. Τότε ήταν το “να αγιάσει το χέρι του” αυτό ήταν η εκπαίδευση» δήλωσε ο Φάνης Μουρατίδης.

Με αφορμή τη σειρά «Μaestro» που θίγει το θέμα της ομοφυλοφιλίας, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον νόμο που πρόσφατα ψηφίστηκε και αναγνωρίζει τον γάμο και την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια.

«Νιώθω πάρα πολύ ικανοποιημένος» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Η χώρα μου δείχνει ότι έχει μια άλλου τύπου ευαισθησία σε θέματα που άλλες χώρες αυτή τη στιγμή, πολύ συζητάνε και λίγα κάνουν», είπε και μοιράστηκε μία ιστορία από τα παιδικά του χρόνια μιλώντας για έναν γείτονά του που εκδιώχθηκε από την πολυκατοικία, επειδή κάποιος ισχυρίστηκε ότι τον είδε να φιλάει έναν άνδρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook