Στέλιος Ρόκκος συντετριμμένος από το χαμό του αδελφού του: Η θάλασσα έχει τελειώσει για μένα κι εγώ μαζί της (video)
«Πονάω πολύ. Έχω κλάψει πολύ. Μου λείπει πολύ» είπε για τν αδελφό του
Στο τέλος του Δεκεμβρίου έφυγε από τη ζωή ο αδελφός του Στέλιου Ρόκκου, καθώς πνίγηκε στη θάλασσα και συγκεκριμένα στη Λήμνο όπου ζούσε και εργαζόταν ως ψαράς.
Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό» τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, εμφανώς συγκινημένος για την πολύ δύσκολη περίοδο που βιώνει.
«Η θάλασσα τέλειωσε για μένα. Έχω βάλει σε αγγελία το σκάφος κι έχω πουλήσει όλο τον εξοπλισμό. Έχει τελειώσει κι εγώ μαζί της. Την τελευταία φορά που δοκίμασα να πάω, δεν πέρασα καθόλου καλά. Η Λήμνος ήταν και αυτός… τώρα δεν είναι τίποτα ίδιο. Σκέφτομαι να φύγω», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Άστο… είναι δύσκολο. Προσπαθώ πολύ, ο πόνος δεν θα σταματήσει ποτέ. Προσπαθώ πολύ γιατί πρέπει. Είναι δύσκολο, είναι δύσκολο… Δεν το πίστεψα όταν μου το είπαν. Ήταν πολύ δύσκολος ο χαμός του Κώστα. Με τον Νίκο ήμασταν κολλητοί. Ήταν και είναι τόσο βαρύς ο πόνος που δεν μπαίνω στη διαδικασία να ζητήσω εξηγήσεις, πονάω πολύ. Έχω κλάψει πολύ. Μου λείπει πολύ η πλάκα που κάναμε».
Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε: «Εκείνη την ημέρα, ο αδελφός μου θα αναλάμβανε πρόεδρος στο χωριό και ήθελε να πιάσει χταπόδια για να κεράσει το χωριό, σαν να κάνει εγκαίνια».
Ο Στέλιος Ρόκκος σημείωσε: «Όταν μου λένε συλλυπητήρια για τον αδελφό μου, είναι άσχημο γιατί μου τον φέρνουν συνέχεια στο μυαλό. Καταλαβαίνω ότι είναι αγάπη του κόσμου, αλλά νευριάζω εκείνη την ώρα. Θέλω να ηρεμήσω και να προχωρήσω. Τόση αγάπη δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου από τον κόσμο». Τέλος, τόνισε: «Τη βάρκα θα την πουλήσω, είναι οριστικό το τέλος, δεν θέλω να ψαρέψω ξανά».
Ολες οι Ειδήσεις
- Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 0-0: «Γκέλα» με πειραματική ενδεκάδα ενόψει Μπέτις
- Φάκελος 17Ν» με τον Αλέξη Παπαχελά: Η νέα, μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ συνεχίζεται τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στις 21.00
- Ατρόμητος – ΑΕΚ 2-2: Μπλόκο στο Περιστέρι για την Ένωση, είχε διπλό δοκάρι στις καθυστερήσεις
- ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 3-0: Επιβλητικός «Δικέφαλος» στην Τούμπα, στη σκιά της μνήμης του 20χρονου Κλεομένη
- Νίκος Κουρής: Μιλάει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας και τον γάμο του (βίντεο)
- Η Αλεξάνδρα Νίκα φωτογραφίζει τον Κωνσταντίνο Αργυρό: «Η αγάπη μου»
- Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά για το κοινό βίντεο με τη Ρία Ελληνίδου από την Ταϋλάνδη (βίντεο)
- Τζένη Μπαλατσινού: Δεν είμαι η γυναίκα του Υπουργού , ούτε η γυναίκα κανενός (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook