Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι παραδέχτηκε ότι ψάχνει το κινητό του συζύγου της, ενώ είπε και ένα τραγούδι!

Ο Νεκτάριος Λεμονίδης και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκαναν δηλώσεις και αναφέρθηκαν στον γάμο τους, αλλά και όσα ακολούθησαν με την υπόθεση φοροδιαφυγής.

Μιλώντας στην εκπομπή «Fay’s Time», αρχικά ο Νεκτάριος Λεμονίδης δήλωσε για την αποχή του τις τελευταίες μέρες από τα φώτα της δημοσιότητας: «Δεν χάθηκα, εδώ είμαι, υπάρχω, όλα καλά».

Όσο για τον έλεγχο των Αρχών και την υπόθεση φοροδιαφυγής στον γάμο του, ο Νεκτάριος Λεμονίδης δήλωσε: «Συνέβη αυτό που συνέβη, εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι, δεν κάναμε κάτι κακό. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η Ελίζαμπεθ μπορεί να είναι παντρεμένη, αλλά πρέπει να βγαίνει και μόνη της, να ζει την ελευθερία της. Πρέπει να μαγειρεύει η Ελίζαμπεθ, γιατί όταν έχεις βρει τον άντρα τον σωστό, πρέπει να τον ταΐζεις κιόλας. Κάθε εβδομάδα μου ψάχνει το κινητό».

Έχω τον κωδικό του κινητού του παραδέχτηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ενώ όπως είπε της πρότειναν να λάβει μέρος στο J2US έκανε δοκιμαστικό αλλά τελικά δεν ευδοκίμησε η συνεργασία παρά το γεγονός ότι έχει καλή φωνή. Είπε μάλιστα και ένα τραγούδι α καπέλα για να το αποδείξει

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook