"Ο στίχος είναι φανερό ότι είναι ίδιος". Όσα δήλωσε ο τραγουδιστής για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι

Μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, πρώτη αντέδρασε χτες η Εύη Δρούτσα λέγοντας πως εκείνη ‘εχει γράψει τον στίχο «Τα τα τα» στο τραγούδι «Δυνατά», που ερμηνεύει ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.


Από την πλευρά του, ο τραγουδιστής του “Δυνατά” Στέφανος Πιτσίνιαγκας μίλησε στην κάμερα του “Γεια σου” και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη και απάντησε για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι.

«Είναι ολοφάνερη η επιρροή των δημιουργών του τραγουδιού από το εύρημά μας. Δεν είναι η πρώτη φορά, έχουν βγει 2-3 τραγούδια που είναι ακριβώς ίδια. Μουσικά δεν είναι αντιγραφή, είναι ένα τραγούδι τελείως διαφορετικό και είναι πρόταση να πάμε με αυτό στη Eurovision, αλλά ο στίχος είναι φανερό ότι είναι ίδιος.

Δεν έχω συζητήσει αν θα κινηθούν νομικά, αλλά νομίζω ότι οι δημιουργοί θα τα βρούνε. Το τραγούδι δεν μου ανήκει, είναι των δημιουργών. Εγώ είμαι και χαρούμενος που έγινε πηγή έμπνευσης για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι. Αν είχαμε πάει στη Eurovision με το δικό μου, πάλι θα το τραγουδούσε όλη η Ευρώπη. Ας το κάνει τώρα η Μαρίνα. Μου αρέσει πολύ η Μαρίνα. Έχει όλα τα θετικά μου vibes. Να σκίσει και να βγει πρώτη. Μου αρέσει σαν καλλιτέχνιδα. Δεν θα έκανα ντουέτο με τη Μαρίνα Σάττι τα “Τα τα τα” μας», είπε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook