Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκαν μαζί σε νυχτερινή έξοδο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια έχουν κρατήσει καλές σχέσεις, τρία χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Το πρώην ζευγάρι, εθεάθη σε νυχτερινό κέντρο και αντάλλαξε μια θερμή αγκαλιά, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό ΟΚ!.

Τα στιγμιότυπα προβλήθηκαν μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Σουσου» το πρωί της Τετάρτης 13 Μαρτίου και δείχνουν, μεταξύ άλλων, τον τραγουδιστή και την παρουσιάστρια να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου.

Στην εκπομπή ειπώθηκε ότι ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος του Νίκου Βέρτη στο μαγαζί που είναι συνιδιοκτήτης.

Η Ζέτα Μακρυπούλια από την άλλη, διασκέδασε στο ίδιο κέντρο, σε ένα κοντινό τραπέζι με την παρέα της, για τα γενέθλια της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η πιο πρόσφατη αναφορά του Μιχάλη Χατζηγιάννη στον χωρισμό τους
Πριν μερικούς μήνες, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε κάνει μια αναφορά στη 12ετή σχέση που είχε με την ηθοποιό και παρουσιάστρια. Για τον χωρισμό τους, είχε αναφέρει στο περιοδικό ΟΚ!, ότι: «Κάθε χωρισμός, όσο ανώδυνος και αναίμακτος κι αν είναι, όσο κι αν ο κύκλος κλείνει χωρίς τριγμούς και διαμάχες. Μετά από τόσα χρόνια δεν μπορεί να τελειώσει χωρίς πόνο. Ο πόνος είναι ένα στάδιο που πρέπει να διανύσεις. Θέλει μια τόλμη να πάρεις αυτή την απόφαση, να πεις ότι χρειάζεται μια ανανέωση, μια απόσταση ή ένα οριστικό τέλος. Ο πόνος σε ακολουθεί για ένα διάστημα. Και πιστεύω ότι αυτό το συναίσθημα είναι αμφίδρομο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook