« Μου είχε γίνει πρόταση αλλά δεν ήταν ο καιρός μου και δε μου άρεσε το τραγούδι», αποκάλυψε ο ‘Ιαν Στρατής.

Το «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε στις πρόβες του J2US και μίλησε με τους συμμετέχοντες.

Ο Ίαν Στρατής αναφέρθηκε στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision αλλά και στο τραγούδι που θα ερμηνεύσει στο επόμενο live στο J2US.

«Είναι πρόκληση για εμένα να τραγουδήσω Αντώνη Ρέμο αλλά νομίζω ότι θα το παλέψουμε. Δε θα έβαζα να ακούσω το τραγούδι της Σάττι αλλά για τη Eurovision είναι καλό. Θα πήγαινα Eurovision με το κατάλληλο τραγούδι και τους κατάλληλους συνεργάτες. Μου είχε γίνει πρόταση αλλά δεν ήταν ο καιρός μου και δε μου άρεσε το τραγούδι».

Ενώ η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε:

«Ούτε εμένα νου αρέσει αυτή η μουσική, αλλά το τραγούδι της Σάττι είναι καλύτερο από άλλα του είδους του. Η Μαρίνα είναι ένα υπερταλαντούχο κορίτσι που ό,τι κάνει , το κάνει ωραία. Έχει ταυτότητα και όλο αυτό μου κάνει για την Eurovision».

Ο Γιάννης Καπετάνιος είπε:
«Αυτό το Σάββατο θα δείτε τι σας περιμένει πάλι. Αυτό που με διακρίνει είναι ο αυθορμητισμός μου. Αν με βάλεις σε ‘’κονσέρβα’’ έχασες. Πρέπει να με αφήσεις ‘’αμολητό’’ να καλπάσω. Πιστεύω πως τώρα θα χτυπήσει χαρμόσυνα η καμπάνα για να κλάνω τηλεόραση. Μέχρι το Πάσχα θα ξέρουμε».

Ο Γιώργος Δρουμαλιάς μίλησε για το «Γηροκομείο» και τον Ηλία Ψινάκη.
«Το ‘’Γηροκομείο’’ είχε παρουσιαστεί στο MEGA για κάποια επεισόδια. Αν το ξαναζητήσουν από άλλο κανάλι, θα το κάνει μ χαρά ο Ηλίας Ψινάκης. Χάρηκα πολύ που θα μου γράψει τραγούδι η Εύη Δρούτσα, είναι μεγάλη τιμή, δεν το φανταζόμουν ποτέ».

Ενώ ο Θανάσης Πάτρας είπε:
«Είμαστε πανέτοιμοι για το 5ο live. Οι συζητήσεις για τη νέα σεζόν γίνονται πριν το Πάσχα. Κάποιοι μπορεί να έχουν αποφασίσει και κάποιοι να έχουν υπογράψει και να μην θέλουν να το ανακοινώσουν. Οι φημολογίες είναι πάντα φημολογίες και καλώς υπάρχουν. Αλλά δεν βλέπω τον λόγο να σχολιάσω. Έχω κάνει πολύ ζωντανό στην τηλεόραση και πιστεύω πως υπάρχουν πράγματα που μπορώ να παρουσιάσω. Είμαστε χρόνια στη δουλειά, κάποιο αποτύπωμα θα υπάρχει. Μπορεί κάποιος να σκεφτεί να με δοκιμάσει για μία εκπομπή. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε καλά την φάρμα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook