“Περσινά ξινά σταφύλια , μόνη της το ζει¨, είπε για την κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, δεν το θυμήθηκα τώρα» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα, στην συνέντευξη της στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα», απαντώντας στις αιχμές του Δημήτρη Παπανώτα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία, αποκαλύπτοντας πως η πρώτη της δουλειά ήταν παρουσιάστρια στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη στο Remote Control το 1996.

«Κάποτε ήταν κατακριτέο, υπήρχε μία περίοδος που δεν μπορούσαν να με κατατάξουν πουθενά. Το έζησα και θεωρώ ότι δεν ήρθε τυχαία τώρα το πρωϊνό. Έδινα την εντύπωση ενός showgirl και τους μπέρδευα με τις επιλογές μου».

«Δεν πέρναγε από το μυαλό μου να κάνω τηλεόραση. Εγώ μοντέλο ήθελα. Το θέατρο ήρθε μετά το YFSF, είχα προτάσεις παλαιότερα αλλά δεν το επέλεγα γιατί θεωρούσα ότι είναι – και είναι – ένα πολύ δύσκολο είδος».
Για την… κόντρα με τον Δημήτρη Παπανώτα και την Κατερίνα Καινούργιου, δήλωσε:

«Μόνος του το έχει και το ζει το beef ο Δημήτρης Παπανώτας. Αν δεν μπορεί να δεχτεί τη χιουμοριστική απάντηση ως απάντηση είναι δικό του πρόβλημα. Δεν με απασχολεί. Περσινά ξινά σταφύλια (η κόντρα) με την Καινούργιου. Μόνη της το ζει. Δεν έχω τίποτα με την Κατερίνα, μία χρονιά είχαμε δουλέψει μαζί».

«Το αντιμετωπίζω με πολύ χιούμορ, μου αρέσει να απαντάω χιουμοριστικά. Δεν είναι θέματα να τα παίρνουμε στα σοβαρά. Είμαστε πιο… ελαφρολαϊκές εκπομπές, ασχολούμαστε με την showbiz. Με ενδιαφέρει να έχω fun στην εκπομπή, να ξεχνιέται ο κόσμος».

Η συνεργασία με τον ΑΝΤ1 και η πίστη στους συνεργάτες
Για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως της είχε γίνει πρόταση στο παρελθόν να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, αλλά την απέρριψε.

«Με τον ΑΝΤ1 νομίζω ήταν η πιο ωραία πρόταση, το πόσο ελεύθερη ένιωσα εκεί και επέλεξα να πάω στο κανάλι. Ήξερα καλά που πάω, ήξερα πως πήγαινε σε μία ζώνη που δεν υπήρχε στον ΑΝΤ1. Είπα θα το τολμήσω, θα το ρισκάρω».

«Είμαι πολύ πιστή με τους ανθρώπους. Όταν είναι μία παρέα ωραία δεν την αλλάζω, δεν φεύγω. Δεν είναι τυχαίο που είμαι 22 χρόνια παντρεμένη. Είμαι άνθρωπος πολύ πιστός. Είναι μία ευκολία να πεις θα ζήσω τη ζωούλα μου. Η πίστη είναι επιλογή. Δεν αλλάζω εύκολα συνεργάτες. ΑΝ νιώσω ασφάλεια δύσκολα θα ρισκάρω και θα τα αλλάξω όλα. Δεν α μασήσω να αρχίσω από την αρχή, αλλά υπάρχουν λόγοι που μένω σε κάποια πρόσωπα πιστή».

Με τον συμπαρουσιαστή της, Δημήτρη Μακαλιά, ανέφερε πως νιώθει σιγουριά, ενώ αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε ατυχείς συνεργασίες.

Για την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα είπε πως την απογοήτευσε η στάση της μετέπειτα, ενώ αποκάλυψε πως η βραδινή ζώνη ήταν ανέκαθεν η αδυναμία της.

«Μεγάλο σχολείο η Μαρινέλλα»
Αναφερόμενη στη συνεργασία της με την Μαρινέλλα στο NOX ανέφερε πως πρόκειται για μεγάλο σχολείο.
«Η ωραιότερη ώρα μαζί της είναι μετά το show, όταν όλοι θα φύγουν, θα περάσουν όλοι από το καμαρίνι της και μετά καθόμασταν 4 γυναίκες για να αποφορτιστούμε μέχρι τις 4 το πρωί και να λέμε ιστορίες. Δεν έχω καλύτερο», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook