Το βίντεο που ανέβασε στο instagram για αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εμφανίστηκε ενοχλημένη αρνητικό σχόλιο που έλαβε πρόσφατα.

«Plastic woman. Θέλει να κάνει και παιδί τρομάρα της, η πλαστική κούκλα, που ούτε ένα φαγητό δε ξέρει να μαγειρέψει. Κάνε κανένα μπότοξ να συνέλθεις. Έχει κάνει πολλές πλαστικές, δες παλιές φωτογραφίες. Ο πρώην άντρας πλαστικός χειρούργος είναι. Θέλει να κάνει και παιδί, έχεις δει τα stories που ούτε ένα φαγητό δε ξέρει να μαγειρέψει;» ανέφερε χαρακτηριστικά το σχόλιο αυτό.

Αν και γενικά δεν απαντά στα σχόλια, όπως λέει, αυτή τη φορά αποφάσισε να πάρει θέση μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της.

«Δε συνηθίζω να απαντάω στα σχόλια και τις αρνητικές κριτικές που γίνονται συχνά, γιατί βαριέμαι, αν με ρωτάς. Τι να πω; Ότι με νευριάζεις; Δε με νευριάζεις. Αυτό το θέμα το έχω λύσει χρόνια τώρα, δόξα τω Θεώ. Απλά πραγματικά, απογοητεύομαι με τον τρόπο που σκέφτεστε. Με τη νοοτροπία κάποιων, που έχεις πάρει κι έχεις συσχετίσει τη μητρότητα, την κρυοσυντήρηση, όλο αυτό το concept, με τις πλαστικές και τη μαγειρική.

Κουλό. Άτοπο. Το μυαλό σου είναι λίγο πλυντήριο, το έχεις καταλάβει έτσι; Μάλλον μιλάς για τα διάφορα βιντεάκια που ανεβάζω συχνά με τη φίλη μου τη Δήμητρα, όπου τρολάρουμε η μια την άλλη στην ουσία, και κάνουμε πλάκα. Ξέρεις, υπάρχει και αυτό που λέγεται αυτοσαρκασμός και δόξα τω Θεώ εμείς το διαθέτουμε σε μεγάλο βαθμό. Εσένα μάλλον κάπου σε ενοχλεί αυτό απ’ ότι φαίνεται. Εμάς όχι» αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook