«Εγώ κάνω σκηνές ζήλιας, δεν ντρέπομαι όποιος και να είναι», είπε η Καλομοίρα για τον σύζυγο της.

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε η Καλομοίρα και αναφέρθηκε στον σύζυγο της Γιώργο Μπούσαλη, τα παιδιά της, την καριέρα της αλλά και τα σχόλια περί πλαστικών επεμβάσεων.

«Μου αρέσει το ροζ αλλά στην κόρη μου δεν αρέσει καθόλου. Θέλει να φοράει μόνο μαύρα και καφέ».

Για τη Eurovision λέει:
«Το τραγούδι της Eurovision είναι υπέροχο, θα είναι σιγουρά στην πεντάδα. Φέτος μάλλον θα κυκλοφορήσω το dance τραγούδι που είχα ετοιμάσει για την Eurovision».

Για τον σύζυγό της
«Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, του κάνω σκηνές ζήλιας. Μια φορά μια φίλη μου μοντέλο του έστειλε μήνυμα, το είδα και έγινε της.. φωτιάς στο σπίτι. Αυτή την έκανα μπλοκ δεν της ξαναμίλησα».

Νωρίτερα, όταν η ρεπόρτερ της επισήμανε ότι ο σύζυγός της τη στηρίζει στα επαγγελματικά της βήματα και την ακολούθησε στην Ελλάδα, η Καλομοίρα είπε: «Φτύσε καλέ. Ξέρεις ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, αλλά μου κάνει εντύπωση που κάνει εντύπωση ότι έρχεται μαζί μου. Ο άντρας μου είναι δεν πρέπει να κυκλοφορούμε μαζί;».

Για την εμφάνισή της λέει:
«Η αλλαγή στα μαλλιά μου έγινε γιατί είναι η τρέλα του καλλιτέχνη. Τα παιδιά δεν είναι χαζά, τα καταλαβαίνουν όλα. Ό,τι μου συμβεί στη ζωή, το γυρνάω σε καλό. Ο σύζυγός μου με ρώτησε αν έχω κάνει πλαστικές και γέλαγε. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιέστατοι, όλα τα άλλα είναι φώτα».
Η γνωστή τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι και video clip με τίτλο «Rolling».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook