Η τραγουδίστρια μίλησε για την απώλεια των γονιών της, το φλερτ στα social media και την απόσταση που πήρε για τέσσερα περίπου χρόνια από τον χώρο του τραγουδιού.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η τραγουδίστρια στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

Η Αποστολία Ζώη μίλησε στην Ελένη Μουστάκη για την απώλεια των γονιών της, το τραγούδι που της έγραψε ο Βασίλης Καρράς και την συνεργασία με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Αναφορικά με το βιντεοκλίπ για το νέο της τραγούδι “Δεν είσαι εδώ” είπε: «Στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού ήμουν βρεγμένη για τέσσερις ώρες και κρύωνα».

Για την απώλεια των γονιών της παραδέχθηκε: «Δεν μπορώ να το συλλάβω ακόμα ότι δεν είναι οι γονείς μου στη ζωή».

Ειδική αναφορά έκανε για τον αείμνηστο λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά: «Μου είχε γράψει τραγούδι όταν του εξιστορούσα στο καμαρίνι ένα πρόβλημα μου».

Στην ερώτηση αν δέχεται φλερτ μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε: «Στα social μου κάνουν μόνο προτάσεις γάμου. Με φλερτάρουν νεότεροι άντρες γιατί μικροδείχνω».

Στην συνέχεια αποκάλυψε: «Είχα κουραστεί ψυχικά και σταμάτησα το τραγούδι για τέσσερα χρόνια. Για ενάμιση χρόνο δεν είχα κινητό και με έβρισκαν πέντε άνθρωποι στο σταθερό, αν το άκουγα».

Καταλήγοντας μίλησε και για την συνεργασία που είχε με τον Αλέξη Γεωργούλη, όπου σημείωσε: «Ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν ένα “παιδάκι” στη συνεργασία μας στο θέατρο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook