«Δεν έχω ξαναμείνει χωρίς τον Πάρη από τότε που τον είχα στην κοιλιά μου, ούτε για μία μέρα. Έχω ζοριστεί¨, λέει κλαίγοντας.

Η Ιωάννα Τούνη αναγκάστηκε να ταξιδέψει μόνη στη Θεσσαλονίκη χωρίς να πάρει μαζί της , για πρώτη φορά , τον γιό της Πάρη.

Με δάκρυα στα μάτια, η γνωστή Influencer αποκάλυψε ότι οι απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις της στην συμπρωτεύουσα αλλά και κάποια θέματα νομικής φύσεως την αναγκάσαν να ταξιδέψει μόνη της στην Θεσσαλονίκη.

«Συμπεθέρες μου νομίζω χρειάζομαι emotional support. Άφησα για πρώτη φορά τον Πάρη στην Αθήνα με τον μπαμπά και τη γιαγιά του (που ήρθε από την Πάτρα). Κανονικά ήταν προγραμματισμένο να μείνω και εγώ Αθήνα αλλά προέκυψαν κάποιες υποχρεώσεις στην επιχείρησή μου και κάποια πολύ σοβαρά πράγματα νομικής φύσεως, για τα οποία θα σας μιλήσω λίγο αργότερα που θα νιώθω πιο έτοιμα! Και άφησα χθες τον γιο μου στο αεροδρόμιο στην Αθήνα και θα έρθουν μαζί με τον Δημήτρη σε λίγες μέρες πάνω. Μου κακοφαίνεται τόσο πολύ» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

«Δεν έχω ξαναμείνει χωρίς τον Πάρη από τότε που τον είχα στην κοιλιά μου, ούτε για μία μέρα. Έχω ζοριστεί. Ξέρω ότι είναι μια διαδικασία υγιής που πρέπει να γίνει, φυσικά και πρέπει και το μωρό να μάθει να μένει χωρίς τη μαμά του, αλλά έχω πάθει κακό» συμπλήρωσε η Influencer, κλαίγοντας με λυγμούς.

Υπενθυμίζουμε πως οι δύο άνδρες που φέρονται ότι διέδωσαν το revenge porn της γνωστής Influencer παραπέμφθηκαν για κακουργηματικές πράξεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook