To σπίτι που για χρόνια παραθέριζε ο τραγουδιστής σύμφωνα με τους γείτονες έχει πουληθεί .

Ο αντιδήμαρχος Μυκόνου Δημήτρης Κουτσούκος κατά την διάρκεια του καθαρισμού της παραλίας του Φωκού, ήταν εκείνος που ανακάλυψε ότι η εκκλησία στη βίλα όπου για χρόνια παραθέριζε ο Αντώνης Ρέμος είχε θαφτεί κάτω από το χώμα και έχει σκεπαστεί με φρύγανα!
Ο Δημήτρης Κουτσούκος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για θέματα καθημερινότητας, αδειοδοτήσεων και εθελοντισμού στον δήμο Μυκόνου, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με εικόνες από το σημείο αναφέροντας ότι χρειάστηκε ο ίδιος να σκάψει με τα χέρια του για να ξεθάψει τον λευκό σταυρό στην κορυφή του ναού ενώ ισχυρίστηκε ότι το σπίτι έχει πωληθεί.

Σύμφωνα με όσα λένε οι γείτονες και μεταφέρει το Mykonos Live T τα οποία ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο νέος ιδιόκτητης του ακινήτου φέρεται να είναι είναι Άραβας ο οποίος για θρησκευτικούς λόγους θέλησε να «εξαφανίσει» την εκκλησία. Όπως είναι φυσικό, η είδηση έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια και οργή η οποία εκφράζεται μέσω των social media.

«Μπαζώθηκε και σκεπάστηκε με φρύγανα. Νέα ιδιοκτήτης του σπιτιού, νομίζω άλλου θρησκεύματος. Λύση για να μη κατεδαφιστεί», γράφει κάποιος.

Δείτε το βίντεο από το Mykonos Live TV:

Τι λέει ο δήμαρχος Μυκόνου
«Μάλλον εξαφάνισαν το εκκλησάκι για λόγους φορολογικούς ή πολεοδομικούς και όχι για λόγους θρησκείας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος της Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης, μιλώντας στο OPEN για το θέμα.

Ο Αντιδήμαρχος Μυκόνου, Δημήτρης Κουτσούκος και ο Αναστάσιος Ντούγκας για το εκκλησάκι
Στο OPEN μίλησαν ο Αντιδήμαρχος καθημερινότητας, αδειοδοτήσεων, εθελοντισμού της Μυκόνου, Δημήτρης Κουτσούκος και ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας, μίλησαν στην εκπομπή για το εκκλησάκι που «εξαφάνισαν» στη Μύκονο.

Είναι ιεροσυλία αυτό που έγινε , λέει η Δημήτρης Κουτσούκος. Έχω ακούσει ότι ο νέος ιδιοκτήτης είναι Σαουδάραβας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook