“Η μορφή της επιληψίας που είχα εγώ, ήταν ότι είχα απώλεια συνείδησης”, αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Για το πρόβλημα υγείας και τις κρίσεις επιληψίας που την έκαναν να απομακρυνθεί από τα φώτα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. μίλησε η Θωμαΐς Απέργη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα.

«Κάποιο διάστημα είχα αποτραβηχτεί. Υπάρχει το κομμάτι της επιληψίας που εσείς δεν το ξέρατε μέχρι πριν 1,5 χρόνο. Αυτό υπήρχε από τα 18 μου, με το που πήγα να σπουδάσω. Η επιληψία είχε φτάσει σε ένα σημείο που είχα αρκετές κρίσεις μέσα στη μέρα. Νοσηλεύτηκα κιόλας κάποιες μέρες. Η μορφή της επιληψίας που είχα εγώ, ήταν ότι είχα απώλεια συνείδησης.

Μετά από πολλές κρίσεις, είσαι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση κι αυτό ήταν το καμπανάκι ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Σίγουρα μέσα μου φοβόμουν αλλά δε το άφησα να με καταβάλει. Έκανα αυτά που δεν έπρεπε να κάνω για να νιώθω ότι είμαι όσο λειτουργικοί ήταν και οι συμφοιτητές μου» αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Η τραγουδίστρια μίλησε για το πρώτο φιλί.
«Θυμάμαι το πρώτο μου φιλί. Ένιωσα πεταλούδες, εκρήξεις, κάτι πρωτόγνωρο. Ο άνθρωπος που έδωσα το πρώτο μου φιλί με χώρισε για μία μεγαλύτερη», είπε η Θωμαΐς Απέργη.

Για τους θαυμαστές και τις σχέσεις της, η Θωμαΐς Απέργη ανέφερε πως, «Ένας θαυμαστής μου είχε στείλει 600 τριαντάφυλλα. Με έχουν απατήσει και τους χώρισα αμέσως. Πλέον, ίσως να μπορούσα να τη συγχωρήσω. Μιλάω με όλους τους πρώην μου».

«Θέλω πολύ να κάνω κατάψυξη ωαρίων, γιατί ακόμα δεν αισθάνομαι έτοιμη να γίνω μητέρα. Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να κάνω μονή μου παιδί, αν και δεν θα το ήθελα», τόνισε κλείνοντας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook