Η ανάρτηση του Νίκου Μουρατίδη. Λάβρος κατά του Παπακαλιάτη.

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Νίκος Μουρατίδης για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Με αφορμή την τηλεοπτική επιστροφή του «Maestro», στο MEGA και το Netflix στις 16 Μαΐου ο ραδιοφωνικός παραγωγός έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «κλέβει ιδέες, σκηνές και διαλόγους και πλέον και φωτογραφίες».

Ο Νίκος Μουρατίδης δημοσίευσε δύο εικόνες για να αιτιολογήσει την άποψή του. Στην πρώτη φαίνεται στιγμιότυπο από την ταινία του Μπράντλεϊ Κούπερ «Maestro» και στη δεύτερη φαίνεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε σκηνή από την τηλεοπτική σειρά που φέρει το ίδιο όνομα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει: «Βρε Παπακαλιάτη, βρε αγόρι μου έλεος κάπου. Κλέβεις ιδέες, κλέβεις σκηνές ολόκληρες, κλέβεις διαλόγους…. Δεν είπαμε τίποτα. Ανακοινώνεις ότι η νέα σου σειρά θα λέγεται «Δάσκαλος». Μόλις διαβάζεις ότι ο Bradley Cooper κάνει ταινία την ζωή του Leonard Bernstein με τίτλο Maestro, αλλάζεις τον τίτλο του σίριαλ σου και το κάνεις Maestro. Και τώρα για τον δεύτερο κύκλο των επεισοδίων σου κλέβεις και τις promo φωτογραφίες της ταινίας; Τζήζας πια! ΥΓ. Κανείς μαέστρος σε όλο τον κόσμο δεν διευθύνει ορχήστρα σκασμένος στα γέλια».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook