Το ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο «Γεννηματάς» για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

Διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς ο 55χρονος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, μετά από βαρύ έμφραγμα που υπέστη.

Ανακοίνωση εξέδωσε το νοσοκομείο Γεννηματάς για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα που χθες υπέστη έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια πρόβας για το σόου J2US και διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Στις 28/03/2024 , απογευματινές ώρες , μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ “Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης). Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή , έγιναν προσπάθειες ανάνηψης , διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου», αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Ο Δημήτρης Κόκκοτας όπως όλα δείχνουν υπέστη βαρύ έμφραγμα που του προκάλεσε και ανακοπή καρδιάς. Στο νοσοκομείο τού έγινε ανάνηψη και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Για το περιστατικό μίλησε το πρωί της Παρασκευής στο Mega, η Ματίνα Παγώνη.
«Είναι κρίμα γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος. Πήγε στην καρδιολογική μονάδα, έκαναν οι συνάδελφοι αυτά που έπρεπε. Αυτή τη στιγμή περιμένουν να δουν τα επόμενα 24ωρα την εξέλιξη», τόνισε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).

Σύμφωνα με την ίδια, «δεν έχει βγει από την εντατική. Αυτά είναι σοβαρά περιστατικά. Δεν είναι απλά. Χρειάζεται παρακολούθηση ιδιαίτερη».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook