Χάρις Αλεξίου: Σπάνια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια
Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στη Θήβα, όπου γεννήθηκε η ερμηνεύτρια
Η Χάρις Αλεξίου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία από όταν ήταν μικρή.
Η γνωστή ερμηνεύτρια που γεννήθηκε στη Θήβα, συνόδεψε την εικόνα με έναν στίχο από το τραγούδι της «Πανσέληνος», γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης: «Κάποτε στη Θήβα, “το κοριτσάκι αυτό που αγάπησες τυχαία”».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Τα δύσκολα παιδικά χρόνια
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «MEGA Stories», η Χάρις Αλεξίου είχε μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε στη Θήβα, αλλά και τη μεγάλη αγάπη προς τη μητέρα της. «Ήρθαμε από τη Θήβα το ’59 με τον πατέρα μου άρρωστο, τη μητέρα μου και τον αδελφό μου. Υποχρεωθήκαμε να έρθουμε εδώ, γιατί ζούσε η γιαγιά μου εδώ, η μητέρα της μητέρας μου. Και δεν ξαναγυρίσαμε ποτέ στη Θήβα» είχε αναφέρει στη συνέντευξη.
Για τη μητέρα της είχε εξομολογηθεί: «Ήρθαμε σε μία νέα κατάσταση εδώ. Η μητέρα μου άνοιξε ένα μπακάλικο. Πήρε ένα δωμάτιο, το χώρισε στη μέση, στο μισό δωμάτιο μέναμε και στο άλλο μισό ήταν μπακάλικο να φανταστείς. Είχε δύο παιδιά να μεγαλώσει, έπρεπε να αποδείξει στην οικογένεια του πατέρα μου ότι μπορεί να τα καταφέρει, γιατί το πρώτο πράγμα που της είπαν ήταν: πού πας χωρίς δουλειά στην Αθήνα; Ήταν ένα πνεύμα ανήσυχο, ήξερε ότι δεν θα κατάφερνε να ζήσει την αγροτική ζωή του πατέρα μου. Ήταν όλα τα πράγματα μαζί. Ήταν πολύ γλυκιά, τρυφερή, την αγαπούσαν όλοι αλλά ήταν και πολύ σκληρή ταυτόχρονα. Υπήρχε από τη μία αυτή η λατρεία και ο έρωτας και από την άλλη μπορούσε με μια της κουβέντα να σε σκοτώσει μέσα μου. Τώρα μιλάω για αυτό. Η μητέρα μας είναι η Παναγία μας, το ιερό μας πρόσωπο. Ό,τι και να μας έχει κάνει είναι εκείνη που μας μεγάλωσε, μας τάισε, μας έντυσε, μας ζέστανε. Αλλά το κουβαλάμε πολύ το κομμάτι αυτής της θυσίας, θα ήθελα να μην το είχαμε. Αυτό το κομμάτι της ευτυχισμένης μητέρας μου δεν το είχα ποτέ».
Ολες οι Ειδήσεις
- Φαίη Σκορδά: Φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Νέα Υόρκη
- Αμαλία Κωστοπούλου: Ποζάρει με εντυπωσιακό φόρεμα και αποχαιρετά με φωτογραφίες το 2025
- Δέσποινα Βανδή: Αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη υποδέχτηκε τη νέα χρονιά
- Πώς υποδέχτηκαν οι celebrities το νέο έτος – Οι φωτογραφίες από τις εξορμήσεις και τα ρεβεγιόν (φωτογραφίες & βίντεο)
- Πρέβεζα: 16χρονος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος από πυροβολισμό στο κεφάλι
- Ο Τραμπ στην WSJ: «Η ενέργειά μου οφείλεται στην ασπιρίνη, στα πολύ καλά γονίδια και στα McDonald’s»
- Τραγωδία στην Ελβετία: Βίντεο από τη στιγμή που ξεσπά η φωτιά στο μπαρ στο Κραν Μοντανά με τους 40 νεκρούς και 100 τραυματίες – «Ένας σερβιτόρος άναψε βεγγαλικό πολύ κοντά στην οροφή»
- Θερμή υποδοχή για το special επεισόδιο του «The Voice of Greece» με τον Γιώργο Καπουτζίδη – Δείτε βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook