«Δεν θα ψάξω το κινητό του Θοδωρή να δω αν με απατάει αλλά αν με απατάει θα ήθελα να το ξέρω, δεν μπορώ το ψέμα» εκμυστηρεύτηκε η παρουσιάστρια

Την Ελεονώρα Μελέτη υποδέχτηκε ο Τάσος Τρύφωνος στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» το απόγευμα της Κυριακής 31/3.
Η γνωστή παρουσιάστρια, με αφορμή την παράσταση «Τέλειοι ξένοι» που φέρει τη δική της υπογραφή στη μετάφραση και παίζεται σε παραγωγή του συζύγου της Θοδωρή Μαροσούλη μίλησε για τη γνωριμία με τον σύζυγο της ενώ απάντησε και στο εάν προτιμά μια σκληρή αλήθεια ή να ζει σε ένα βολικό ψέμα, αν την απατούσε..

«Δεν θα κάτσω να ξεθάψω την αλήθεια όπως κάνουν οι πρωταγωνιστές. Δεν θα ψάξω το κινητό του Θοδωρή να δω αν με απατάει αλλά αν με απατάει θα ήθελα να το ξέρω γιατί δεν αντέχω το ψέμα. Και ναι προτιμώ να ξέρω την αλήθεια παρά να ζω το παραμύθι της μαϊμούς. Δεν θα ψάξω να επιβεβαιώσω την αλήθεια. Αν η ζωή μου φέρει την αλήθεια σαφώς επιλέγω να την έχω στα χέρια μου από το να ζω ένα ψέμα», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Και συνέχισε: «Με φλέρταρε όμορφα χωρίς κινητά. Ήταν σημαντικό ότι συναντηθήκαμε από κοντά πρώτη φορά. Βρεθήκαμε σε μία κοινή παρέα. Είχαμε τη δυνατότητα να δούμε το βλέμμα, τις κινήσεις, τα χέρια, τη γλώσσα του σώματος, να ανταλλάξαμε απόψεις. Είχαμε τη δυνατότητα να το αφήσαμε να εξελιχθεί σε μία ενέργεια που εγώ τη θεωρώ απαραίτητη για να μπορέσουν δυο άνθρωποι να ανταλλάξουν τις πρώτες βασικές πληροφορίες για να δουν αν μπορούν να έρθουν πιο κοντά».

«Δεν θα μπορούσα να είμαι με άνθρωπο του χώρου σε καμία περίπτωση, δεν θα το ήθελα κιόλας. Όταν φεύγω από τη δουλειά αφήνω τον χώρο έξω από το σπίτι μου. Ο Θοδωρής είναι του καλλιτεχνικού συστήματος αλλά δεν έχει βασικές γνώσεις του ποιος είναι τι. Όταν γνωριστήκαμε ήξερε ότι έχω μια προβολή από την τηλεόραση αλλά δεν ήξερε από πού με ξέρει», συμπλήρωσε κλείνοντας η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 15:20

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook