Η σιβυλλική ανάρτηση του Νίκου Καρβέλα μετά τα σχόλια για τη συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη

O Νίκος Καρβέλας έκανε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας: “Η αλήθεια πάντα ζορίζεται”.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και κάτω από αυτό, έγραψε μόνο τέσσερις λέξεις.

«Η αλήθεια πάντα ζορίζεται», σημείωσε ο Νίκος Καρβέλας στην ανάρτησή του.

Yπενθυμίζεται πως ανάμεσα σε άλλα ο Νίκος Καρβέλας σε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή “Μεγάλη Εικόνα” που προβλήθηκε ζωντανά στο MEGA, τόνισε απευθυνόμενος στη Νίκη Λυμπεράκη. πως “με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι που πας να μπλέξεις, είναι δυστυχώς εκείνοι που έκαναν τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ αυτών. Θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν κι αύριο θα φροντίσεις να πεις ο άνθρωπος αυτός… Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ ολοκλήρου ένας βόθρος. Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική”.

“Εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω; Επιτρέπεται κάποιος άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου να έχει γνώμη;”, αναρωτήθηκε εκείνη.

“Θες να συνεχίσουμε ή να το κλείσουμε; Μπορούμε να πάρουμε ένα διάλειμμα και να το σκεφτείς”, ανέφερε η δημοσιογράφος για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Η συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα απασχόλησε και τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές της μικρής οθόνης, με το Happy Day του Alpha να αποκαλύπτει μάλιστα και τους δύο όρους που έθεσε ο καλλιτέχνης προκειμένου να πει το ναι και να βρεθεί στο στούντιο του Mega.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τίνα Μεσσαροπούλου σημείωσαν ότι ο πρώτος όρος ήταν η εκπομπή να μεταδοθεί ζωντανά και να μην είναι μαγνητοσκοπημένη. Ο δεύτερος όρος ήταν να έχει διαβάσει η παρουσιάστρια το βιβλίο του Νίκου Καρβέλα. Πρόκειται για το βιβλίο “Νοοσοφία” που εκδόθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τις εκδόσεις Κάκτος.

Δείτε εδώ αποσπάσματα από τη συνέντευξη του στο MEGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook