“Έκανα τηλεόραση από ανάγκη την περίοδο της πανδημίας και μετά ήρθαν οι προτάσεις”, είπε ο τραγουδιστής

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τα επαγγελματικά του , την σχέση του με την τηλεόραση αλλά και την οικογένεια του.

«Δουλεύω ασταμάτητα, δεν ισχύει για μένα το “βγες να σε δουν οι επιχειρηματίες”. Καμιά φορά κάνει κακό όταν εμφανίζεσαι στην τηλεόραση. Οι αναμνήσεις μου από τα 3 χρόνια που ασχολήθηκα με την τηλεόραση – παρόλο που μου έδωσε «ψωμί» την περίοδο της πανδημίας που το τραγούδι είχε «πεθάνει» – που έδωσαν να καταλάβω πως δεν θα άφηνα ποτέ το τραγούδι για την τηλεόραση. Έκανα τηλεόραση από ανάγκη και μετά ήρθαν οι προτάσεις. Με είχαν δει στο ριάλιτι που ήμουν με την σύζυγό μου, και ήμουν ο εαυτός μου, ενώ με ήθελαν για πρότζεκτ που ουσιαστικά δεν ήθελαν να είμαι ο εαυτός μου. απαγορεύεται να δείξεις αν έχεις χιούμορ, είναι ένα σενάριο όλο αυτό. Αναφέρομαι στο Big Brother. Απεδείχθη λάθος κίνησή μου. Έκανα κάτι που ήταν πολύ μακριά από εμένα και μόλις το έκανα, στην 2η εκπομπή είπα «που έμπλεξα;». Ό, τι κάνω το ολοκληρώνω αναίμακτα και μετά να τελειώσει. Η Αντελίνα είναι βράχος σε ό,τι κάνει και στηρίζει μέχρι τέλους», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Για την ψυχαγωγική εκπομπή που έκανε: «Επειδή τραγουδούσα κιόλας στην εκπομπή που έκανα ένιωθα ότι δικαιολογώ την παρουσία μου, δεν βλέπω τηλεόραση. Βλέπω μόνο YouTube, σειρές και αθλητικά. Άρα όταν δεν έχω παρακολουθήσει αυτά που πρέπει να σχολιάσω, δεν έχω τι να πω γιατί δεν τα έχω δει, αδιαφορώ. Δεν μπορώ να τα δω. άρα καθόμουν κα έλεγα στον εαυτό μου να κάνει υπομονή. Στο ριάλιτι με την γυναίκα μου, ήμουν «φαντάρος», όλη μέρα περπατούσα χιλιόμετρα. Ήταν εύκολο να τσακωθούμε με την σύζυγό μου στην τηλεόραση γιατί ήταν φυσιολογικό. Πίστευα ότι θα κοπούν όλα αυτά, αλλά όλα αυτά έφτιαξαν την εκπομπή».

Περίμενε την εξέλιξη που έχει ως τραγουδιστής;
‘Όπως αποκάλυψε ο Χάρης Βαρθακούρης, «δεν αντιμετώπισα το τραγούδι ως δουλειά. Δεν είχα το άγχος του τι θα γίνει, όχι γιατί είχα τα «προβλήματά μου λυμένα», αλλά δεν ήθελα να με απασχολεί. Επέλεγα χώρους πιο ασφαλείς. Ήμουν τυχερός στην καριέρα μου που έχω τραγούδια που έβγαλα πολύ νωρίς κάνουν ακόμη επιτυχία. Έχω και την σύζυγό μου ποιου είναι βράχος δίπλα μου».

Και συμπλήρωσε κλείνοντας αναφορικά με την οικογένειά του: «Έχω τις κόρες μου και δεν μπορείς να πεις ότι είσαι μπαμπάς δυο κοριτσιών και να είσαι «δεν με νοιάζει». Πεθαίνω για τις κόρες μου. αγχώνομαι σαφώς γιατί πρέπει να «ζητιανέψω» αγάπη και φιλιά, η μικρή μου τα χαρίζει απλόχερα! Έχουμε περάσει από τα παιχνιδάδικα στα καλλυντικά. Δεν είμαι στο «κόκκινο» ως γονέας και αγχώνομαι, θα είμαι αυστηρός στους άντρες που θα περάσουν από το σπίτι!»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook