Η Ιωάννα Τούνη είχε προαναγγείλει ότι πρόκειται να κάνει επέμβαση στο στήθος της καιρό πριν κάνει την πλαστική στη μύτη.

Η Ιωάννα Τούνη δεν έκανε αναρτήσεις από τη ρουτίνα της την Τρίτη 9 Απριλίου, όπως συνηθίζει και σήμερα το πρωί εξήγησε τον λόγο.

Η ίδια ανέβασε στο Instagram προφίλ της, ένα boomerang story το οποίο τη δείχνει να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου.

Δείτε το στιγμιότυπο


Στην ανάρτησή της, η Ιωάννα Τούνη κάνει το σήμα της νίκης με το ένα της χέρι και μέσα σε ένα εικονίδιο από σύννεφο, γράφει: «Συμπεθέρες μου μαντέψτε τι συνέβη χθες που δεν ανέβασα story» απευθυνόμενη στους ακολούθους της.

Στην πρώτη της ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο, η instagrammer αρχικά, δεν εξήγησε στους followers της, τι συνέβη με την υγεία της. Ωστόσο, λίγο αργότερα επέστρεψε με νέα stories, στα οποία αποκάλυψε ότι υπεβλήθη στην πλαστική επέμβαση στήθους, που είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι ήθελε να κάνει. Με ένα βίντεο, η instagrammer εξήγησε γιατί έκανε την επέμβαση. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Καλημέρα σου, είμαι σπίτι πλέον. Πολλές συμπεθέρες πέσατε μέσα. Με την εγκυμοσύνη και ειδικά μετά τον θηλασμό το στήθος μου ήταν άλλο στήθος. Αυτό που έλεγα είναι ότι ήμουν σαν μια 70χρονη γριούλα. Δεν έχω κάνει κάτι υπερβολικό, είναι πολύ φυσιολογικό».

Πριν από λίγο καιρό, η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε ξανά στο κρεβάτι του νοσοκομείου, για να κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook