Όλες οι λεπτομέρειες του μυστικού πολιτικού τους γάμου .

Η Μαρί Κωνσταντάτου αποκάλυψε ότι έχει παντρευτεί με τον Γιάννη Κεντ και μάλιστα, σχεδόν πριν από ένα χρόνο.

Το βράδυ της Τετάρτης 10 Απριλίου βρέθηκε σε εκδήλωση και όταν την πλησίασαν ρεπόρτερ από εκπομπές, εκείνη αποκάλυψε τον γάμο της, τονίζοντας πως «όποιος θέλει να προφυλάξει κάτι μπορεί να το καταφέρει».

Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο Γλυφάδας σε στενό οικογενειακό κύκλο με κουμπάρο τον δήμαρχο» ανάφεραν στην εκπομπή του OPEN «Πρωϊνό Σουσου». Όπως ειπώθηκε μάλιστα οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι τα ανίψια του γαμπρού και στενοί φίλοι της νύφης , μοίρασαν μάλιστα και πολύ ωραίες μπομπονιέρες ματάκια.

Στις δηλώσεις η Μαρί Κωνσταντάτου είπε: Είμαι πολύ καλά. Έχω παντρευτεί. Σας το λέω τώρα, έχει περάσει πολύ καιρός. Είμαι παντρεμένη. Δεν έχω μάθει να λέω ψέματα οπότε σας απάντησα. Σε λίγο θα έχουμε επέτειο. Όποιος θέλει να προφυλάξει κάτι μπορεί να το καταφέρει. Γιάννη μιλάω για το γάμο μας»., είπε και στράφηκε προς το μέρος του Γιάννη Κέντ, ο οποίος χαιρέτησε.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2022 στο «MEGA Καλημέρα», η Μαρί Κωνσταντάτου είχε πει για τον σύζυγό της, ότι «θέλει να γεράσει μαζί του και να τον χαρεί».

Πιο συγκεκριμένα, είχε αναφέρει: «Όσο μεγαλώνω, αλλάζω και αλλάζω όμορφα. Δεν θέλω τρελούς ρυθμούς, θέλω να είμαι χαλαρή, να χαρώ τον σύντροφό μου, τον Γιάννη μου, να χαρούμε τα αδέσποτά μας, τη φύση. Είπες τη μαγική λέξη: σύντροφος. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που εγώ θέλω να γεράσω μαζί του. Δεν παίζει ρόλο ο γάμος, αρκεί να είσαι καλά με τον σύντροφό σου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook